Designer 25 vinyl 2,5 mm

Beskrivelse:

Dette 2,5 mm tykke slidstærke sikkerhedsgulv indeholder farvede quartz korn i spændende grundfarver, som kan pynte på ethvert indendørs miljø. Det fås i en række forskellige farver og giver dermed en designmæssig fleksibilitet og mulighed for at farvekoordinere. 

Altro Designer™ 25 er særdeles fleksibelt og nemt at lægge. Det kan nemt varmesvejses så man opnår et gulv uden samlinger, hvilket minimerer risikoen for at der trænger snavs ind og samtidig er medvirkende til at opretholde hygiejnestandarderne. Den langvarige slidstyrke og den fantastiske skridsikkerhed gør det ideelt at anvende i områder med medium til svær trafik. Det er skabt udfra et ønske om en lav grad af vedligeholdelse og indeholder således Altro Easyclean Teknologi for at kunne bevare et flot udseende og minimere tidsforbrug og omkostninger til rengøring. Endelig indeholder det bakteriostat med henblik på at skabe en forbedret hygiejne. 

Er medvirkende til at reducere den miljømæssige belastning - har fået en A+ bedømmelse under BRE's miljøvurdering af sikkerhedsgulve, fyldestgørende detaljer er tilgængelige på www.thegreenguide.org.uk

• Tykkelse: 2,5 mm
• Rullestørrelse: 2 x 20 meter

Salgsenhed.: Hele ruller eller anbrud