Wood Safety vinyl 2,0 mm

Beskrivelse:

Det nye sortiment bestående af 12 varianter giver dig en kombination af klassiske, nutidige og moderne designs, som alle er ideelle at anvende de steder, hvor førstehåndsindtrykket spiller en vigtig rolle og du samtidig ikke kan gå på kompromis med sikkerheden. De falder fint ind i alle moderne byggerier, herunder både ensartede og sofistikerede områder præget af metaller, glas, lys og stemningsfuld belysning, samtidig passer de også godt ind de steder, hvor omgivelserne er mere livlige, og hvor man gerne vil undgå et mismatch af farver.

Det nye sortiment giver dig mulighed for at variere stemningen fra cool og stilfuld på fx spa-steder og i hospitalsreceptioner til en mere varm stemning, der egner sig godt til fx plejesektoren. Da denne belægning er uden gnister, er den i særdeleshed velegnet til brug i på demensområdet.

De lysere nuancer giver dig mulighed for at skabe et indtryk af plads i fx skolefoyerer og kantineområder, som ofte har lavt til loftet.

Det nye  sortiment drager fordele fra Altro Easyclean Maxis PUR teknologien, som sikrer en optimal langsigtet rengørings- og vedligeholdelseevne.

• Tykkelse: 2,0 mm
• Rullestørrelse: 2 x 20 meter

Salgsenhed.: Hele ruller eller anbrud