Stort tillykke til Årets Gulvmand 2020!

Fredag den 12. juni blev Danmarks bedste håndværkere kåret live på Facebook – herunder en håndfuld knivskarpe gulvfirmaer. Vi ønsker alle vinderne et stort tillykke med den velfortjente titel. 

Årets Håndværker 2020 løb af stablen fredag den 12. juni som en 100 procent digital oplevelse på Facebook som følge af corona-situationen. Men selv om vi i år ikke kunne mødes fysisk i Cirkusbygningen i København, blev det som altid en festlig aften med masser af stemning og flotte hyldester til Danmarks bedste håndværkere.  

Fire skarpe gulvfirmaer blev Årets Gulvmand 2020 
I gulvkategorierne løb fire virksomheder med en af de eftertragtede bronze-smiley-statuetter, og som sponsor vil vi gerne sige et kæmpestort tillykke til de dygtige vindere:  

  • HOLBÆK GULVENTREPRISE ApS (Årets Gulvmand +10 ansatte) 

  • Jakobsen Gulvservice v/ Lars B Jakobsen (Årets Gulvmand 5-9 ansatte) 

  • Flex Gulvservice ApS (Årets Gulvmand 2-4 ansatte) 

  • Taeppebussen Fyn (Årets Gulvmand 0-1 ansat) 

For Flex Gulvservice ApS ved Lars Hendrichsen er det endda femte gang, at firmaet vinder en af statuetterne, som de har været nomineret til i alt syv gange, siden priserne for Årets Håndværker blev uddelt første gang i 2012     

Årets arbejdsmiljøpris gik til gulvfirma 
Men ikke nok med det: Prisen for Årets Arbejdsmiljø 2020 gik nemlig til endnu et gulvfirma – QVALITETSGULVBELÆGNING ApS fra Roskilde – der også var blandt finalisterne til prisen som Årets Gulvmand med +10 ansatte.  

Det glæder os utroligt meget at se et firma i gulvbranchen løfte arbejdsmiljøprisen, for det vidner om, at branchen er på rette vej. Og det er en udvikling, vi hos Scandinova vil gøre alt, hvad vi kan for at understøtte. Derfor også et stort tillykke til QVALITETSGULVBELÆGNING ApS for prisen for Årets Arbejdsmiljø 2020.