Beklædning - Arbejdstøj

Snickers Workwear driver udviklingen af avanceret, høj funktionelt arbejdstøj til professionelle indenfor håndværk, service og industri. Kald det en passion. Snickers Workwear er en del af Hultafors Group - 

en dynamisk række af brands, der har forpligtet sig til at holde professionelle håndværkere på forkant. På alle måder en partner du kan stole på.

Softshell jakke ideel til profilering. Vandafvisende, strækbar og åndbar softshell jakke med fleecefor giver dig en blød og varm arbejdskomfort. Ensfarvede, store flader der er ideelle til firmaprofilering. Forbøjede ærmer med ergonomisk snit sikrer en naturlig arbejdsstilling og bevægelsesfrihedBehageligt fleecefor og fleece i kraveLettilgængelig brystlomme med lynlås, der er perfekt til en mobiltelefon samt store sidelommer. Vindtæt, vandafvisende, åndbar og strækbar. Lamineret softshell i 100% polyester, 265 g/m².

T-shirt Mange muligheder. Klassisk T-shirt i bomuld med masser af plads til firmaprofilering. Forstærket skuldersøm og nakke Elastisk ribkant i hals så T-shirten holder formen – vask efter vask Trykt nakkelabel for maksimal komfort   100% kæmmet bomuld, 160 g/m².

Active Vaporize System (A.V.S.) er en avanceret stof teknologi, der giver ekstrem åndbarhed og fugttransport, og som holder din krop tør og frisk Anti-lugt behandling for frisk arbejdskomfort i varmen Stretch materiale og flatlock sømme for optimal pasform og komfort   100% åndbar A.V.S. polyester, 140 g/m² med anti-lugt behandling."

Active Vaporize System (A.V.S.) er en avanceret stof teknologi, der giver ekstrem åndbarhed og fugttransport, og som holder din krop tør og frisk Anti-lugt behandling for frisk arbejdskomfort i varmen Stretch materiale og flatlock sømme for optimal pasform og komfort   100% åndbar A.V.S. polyester, 140 g/m² med anti-lugt behandling."

Logo hættetrøje Robust hættetrøje i kraftigt og slidstærkt men alligevel blødt og behageligt materiale. Forsynet med tommelfingergreb som holder ærmerne på plads. Meget stabilt 3-trådet materiale holder faconen - vask efter vask Elastisk snor i hætte Kængurulomme til at varme hænderne i For vasket med behagelig forkrympet pasform Ribkanter i ærmer og forneden beskytter mod kulden Komfortabelt, holdbart materiale i 80% bomuld/20% polyester, 330 g/m². For vasket.

Logo hættetrøje med lynlås Robust hættetrøje med lynlås i kraftigt og slidstærkt men alligevel blødt og behageligt materiale. Forsynet med tommelfingergreb som holder ærmerne på plads. Meget stabilt 3-trådet materiale holder faconen - vask efter vask Elastisk snor i hætte Kængurulomme til at varme hænderne i For vasket med behagelig forkrympet pasform Ribkanter i ærmer og forneden beskytter mod kulden Komfortabelt, holdbart materiale i 80% bomuld/20% polyester, 330 g/m². For vasket.

Håndværker buks med hylsterlommer, Rip-Stop Skru ned for varmen. Arbejdsbukser i superlet men slidstærkt rip-stop materiale. Du kan regne med et avanceret snit, overlegen Cordura® forstærket knæbeskyttelse og en række lommer, bl.a. hylsterlommer. Avanceret snit med Twisted Leg™ design og Snickers Workwear Gusset™ skridtkile sikrer fantastisk arbejdskomfort i hvert skridt Cordura® forstærkninger på knæ og indvendigt i hylsterlommer for ekstra holdbarhed Knælommer designet til KneeGuard™ positioneringssystem for overlegen knæbeskyttelse Lettilgængelig lårlomme med separat lomme til mobiltelefon og rum til kuglepenne og småt værktøj Tommestokslommen er løs i bunden for bedre funktionalitet og bevægelsesfrihed Slidstærkt, letvægts rip-stop materiale i 65% polyester/35% bomuld, 200 g/m². Med 100% Cordura®-polyamid forstærkninger.

Gulvlæggerbuks med hylsterlommer, Rip-Stop Pas på dine knæ. Du kan regne med pålidelig beskyttelse og funktionalitet i disse avancerede gulvlæggerbukser, der er forsynet med innovativt snit for en perfekt pasform og knælommer med Kevlar® forstærkninger for ekstra holdbarhed. Avanceret snit med Twisted Leg™ design og Snickers Workwear Gusset™ skridtkile sikrer fantastisk arbejdskomfort i hvert skridt Knælommer forstærket med Kevlar® for ekstra slidstyrke. Justerbar elastisk snøre sikrer, at Snickers Workwear gulvlæggerknæpuder bliver siddende, hvor de skal Fremstillet i slidstærkt rip-stop materiale med dobbelt stoflag på lårene for en længere levetid Lettilgængelig knivlomme med beskyttende klap på højre lår Stor cargolomme med separat mobiltelefonlomme og fire rum til kuglepenne etc. 65% polyester/35% bomuld, 250 g/m². 100% polyamid Cordura®-forstærkninger, Knælommeforstærkning i 54% poylester/24% aramid/13% polyamid/9% polyuretan.

Håndværker jeans med hylsterlommer, Denim Tilbage til fremtiden. Originale denim arbejdsbukser i banebrydende design. Regn med avanceret snit, overlegen Cordura® forstærket knæbeskyttelse og indbygget funktionalitet til alle dine arbejdsbehov. Fremstillet i komfortabelt for vasket bomuldsdenim med Cordura® forstærkninger på knæene for ekstra slidstyrke Avanceret, moderne snit med ekstremt Twisted Leg™ design og Snickers Workwear Gusset™ skridtkile for enestående arbejdskomfort i hvert skridt Knælommer designet til KneeGuard™ positioneringssystem for overlegen knæbeskyttelse Lettilgængelige hylsterlommer og stor lårlomme inkl. mobiltelefonlomme og rum til kuglepenne Tommestokslommen er løs i bunden for bedre funktionalitet og bevægelsesfrihed 100% bomuldsdenim. Et for vasket bomuldsmateriale med suveræn arbejdskomfort, 420 g/m². 100% Cordura®-polyamid 1000 D forstærkninger.

Piratbuks med hylsterlommer, Rip-Stop Det ultimative snit på varme dage. Banebrydende piratbukser fremstillet i slidstærkt rip-stop materiale. Forsynet med avanceret design for maksimal ventilation og arbejdskomfort samt overlegen knæbeskyttelse, Cordura® forstærkninger og en række lettilgængelige lommer, bl.a. hylsterlommer. Avanceret, løstsiddende snit med Twisted Leg™ design og Snickers Workwear Gusset™ skridtkile for maksimal ventilation og arbejdskomfort på varme dage Fremstillet i komfortabelt og slidstærkt rip-stop materiale med Cordura® forstærkninger på knæ og lommer for ekstra slidstyrke Knælommer designet til KneeGuard™ positioneringssystem for overlegen knæbeskyttelse Stor lettilgængelig lårlomme med klap og yderrum inkl. mobiltelefonlomme og rum til kuglepenne mv. Tommestokslommen er løs i bunden for bedre funktionalitet og bevægelsesfrihed Slidstærkt rip-stop materiale. 65% polyester/35% bomuld, 250 g/m². 100% Cordura®-polyamid forstærkninger.

Ergonomisk bælte Oplev dette elastiske bælte i topkvalitet med antik sølvfinish spænde. Designet til komfort på jobbet og med et moderne look. 40 mm bredt elastisk bælte følger kroppens form Hurtigt og nemt lukkesystem Spænde med antik sølvfinish og Snickers Workwear logo Diskret, men moderne ”Snickers Workwear” logo præget i bæltet  Elastisk, behageligt materiale i 95% polyester/5% elastan.

"D3O Lite™ håndværker knæpuder. Det ultimative i komfort, stødabsorbering og beskyttelse til dine knæ. Avancerede og ventilerende knæpuder i High-Tech D3O Lite™ materiale. Beregnet til Snickers Workwears Knee Guard™ positioneringssystem. EN 14404 (Type 2, Level 1). Yderst behageligt og alligevel holdbart og skærefast D3O Lite™ materiale for maksimal komfort, kraftfordeling og skærebeskyttelse. Ergonomisk forbøjet design med luftkanaler der gør, at den slutter tæt omkring knæet og sikrer overlegen komfort, beskyttelse og ventilation. Avanceret sprøjtestøbt design for lang levetid og pålidelig beskyttelse. Kan placeres i forskellig højde i knælommen for korrekt placering og maksimal beskyttelse. Passer i knælommerne på alle Snickers Workwear bukser. 100% polyolefin polymerblanding.

Knæpuder åndbare Certificeret knæbeskyttelse til gulvlæggere. Formbestandige knæpuder, der bliver på plads, også når du kravler omkring under arbejdet. EN 14404 (Type 2, Level 1). Fyld af polyethylenkugler gør knæpuderne lette og åndbare Passer bedst til Snickers Workwears gulvlæggerbukser 3223. Knæpuderne holder formen trods hårdt arbejde Designet, så de ikke glider, men bliver på plads, når du kravler rundt på knæene   100% polyethylen.

XTR D3O® knæpuder Fleksible når du arbejder, aktive ved belastning. Ultimative knæpuder til aktive håndværkere med stødabsorberende D3O® materiale for ekstrem knæbeskyttelse og holdbarhed. Passer til  Snickers Workwears KneeGuard™ positioneringssystem. EN 14404 (Type 2, Level 1). Ekstrem hårdfør og skærefast yderside med avanceret stødabsorberende D3O® materiale på indersiden, der beskytter ekstra ved belastning Holder faconen trods hårdt arbejde og holder dobbelt så længe som øvrige knæpuder Ergonomisk kurvet design der følger knæets form og som er fleksibelt, når du går og omslutter knæet, når du bøjer dig. Kan placeres i forskellige højder i knælommen for korrekt placering og maksimal knæbeskyttelse Passer i knælommerne på alle Snickers Workwears bukser 100% polyolefin og 100% D3O®.

Coolmax® strømper Få et godt fodarbejde i disse åndbare arbejdsstrømper med innovativt design i avanceret Coolmax® materiale, der sikrer tør komfort i hvert skridt. Polstret beskyttelse ved ankler Formet til henholdsvis venstre og højre fod for optimal pasform Kanaler ved sålerne for transport af fugt Tykkere hæl og tå for bedre holdbarhed og støtte Ekstra ventilation ved fodryggen Fugttransporterende Coolmax® materiale, 60% Coolmax®/14% uld/6% silke/16% polyamid/4% lycra.

Tynde Coolmax® strømper Forkæl dine fødder med tynde Coolmax® strømper på varme dage. Smart low-cut design og High-Tech garn sikrer optimal ventilation og komfort hele dagen igennem. Low-cut design for øget kølende komfort Blød tåsøm for optimal pasform Tykkere hæl og tå for bedre holdbarhed og støtte Ekstra ventilation ved fodryggen Elastisk strik ved svangen for optimal pasform Fugttransporterende Coolmax® materiale, 75% Coolmax®/21% polyamid/4% lycra.

XTR svedtransporterende T-shirt med lange ærmer Optimer dine kropsfunktioner med næste generations undertøj. Ultimativ, langærmet T-shirt for tør og frisk arbejdskomfort med banebrydende design, materialer og funktionalitet. Holder din krop tør og frisk hele dagen med det innovative og hurtigtørrende materiale, der transporterer sved og fugt væk fra din hud Avanceret design og teknologi sikrer ventilation, isolering og beskyttelse Ekstra ventilation dér hvor du sveder mest – under armene, på ryggen, over brystet og hvor armene bøjer Ekstra isolering vigtige steder – ved skuldrene og nyrerne Ekstra beskyttelse hvor du har brug for det – ved albuerne High-Tech, let og åndbart A.V.S. materiale i 56% polyamid/40% polypropylen/4% elastan, 200 g/m².

XTR svedtransporterende underbukser Undertøjs revolution. Gør dig klar til en ny dimension i tør og frisk arbejdskomfort med næste generations lange underbukser med banebrydende design, materialer og funktionalitet. Holder din krop tør og frisk hele dagen med det innovative og hurtigtørrende materiale, der transporterer sved og fugt væk fra din hud Avanceret design og teknologi sikrer ventilation, kompression og beskyttelse Ekstra ventilation dér hvor du sveder mest – i knæhaserne og bagpå Ekstra kompression for at støtte og aktivere vigtige muskler – som lårene og lysken Ekstra beskyttelse hvor du har brug for det – ved knæene High-Tech, let og åndbart A.V.S. materiale i 56% polyamid/40% polypropylen/4% elastan, 200 g/m².

XTR svedtransporterende T-shirt Mærk forskellen i denne ultimative, svedtransporterende T-shirt. Regn med banebrydende design, materialer og funktionalitet, der sikrer dig tør og frisk arbejdskomfort. Holder din krop tør og frisk hele dagen med det innovative og hurtigtørrende materiale, der transporterer sved og fugt væk fra din hud T-shirt med avanceret design og teknologi, som sikrer optimal kombination af ventilation og isolering Ekstra ventilation dér hvor du sveder mest – under armene, på ryggen og over brystet Ekstra isolering vigtige steder – ved skuldrene og nyrerne  High-Tech, let og åndbart A.V.S. materiale i 56% polyamid/40% polypropylen/4% elastan, 200 g/m².

XTR svedtransporterende boxershorts Mærk forskellen i disse ultimative, svedtransporterende boxershorts. Regn med banebrydende design, materialer og funktionalitet, der sikrer dig tør og frisk arbejdskomfort. Holder din krop tør og frisk hele dagen med det innovative og hurtigtørrende materiale, der transporterer sved og fugt væk fra din hud Boxershorts med avanceret design og teknologi, som sikrer optimal kombination af ventilation og kompression Ekstra ventilation bagpå hvor du sveder mest Ekstra kompression for at støtte og aktivere vigtige muskler – som lårene og lysken  High-Tech, let og åndbart A.V.S. materiale i 56% polyamid/40% polypropylen/4% elastan, 200 g/m².

Boxershorts, two-pack Ægte bomuldskomfort. Prøv disse boxershorts i blød stretch og oplev en overlegen pasform og fantastisk komfort. Boxershorts med suveræn pasform takket være moderne design og stretchmateriale Blødt materiale for maksimal komfort Taljebånd er børstet på indersiden for øget komfort 6-trådet, flatlock sømme for ekstra holdbarhed  95% bomuld/5% elastan, 210 g/m².

Body Mapping Microfleece jakke Varm, let og fleksibel. microfleece jakke i højfunktionelt materiale med avanceret design, der er formet til kroppen "body-mapped". Ideel som varmt inderlag eller let mellemlag. Regn med isolering, hvor det betyder noget og ventilation, hvor det er nødvendigt. Holder din krop tør og frisk hele dagen med innovativ anti-lugt behandlet og hurtigtørrende materiale Avanceret design der er formet til kroppen "body mapped" for bedre balance mellem isolering og ventilation Microfleece med ternet struktur på indersiden giver øget åndbarhed og mesh i armhuler giver ekstra ventilation Ærmelomme med lynlås Høj krave for ekstra varme og beskyttelse Hurtigtørrende, åndbar A.I.S. med anti-lugt behandling. 92% bambus trækul polyester/8% elastan, 285 g/m². polyester mesh, 120 g/m².