Bliv helt skarp på de nyeste gulv-trends

Bliv helt skarp på de nyeste gulv-trends

Skynd dig at sætte kryds i kalenderen ud for fredag d. 5. april. Her slår vi dørene op til leverandørmorgen i vores grossistcenter i København – denne gang med fokus på konkret sparring og rådgivning om dine aktuelle projekter samt behandling og pleje af trægulve.

Vi slår fredag d. 5. april dørene op for de morgenfriske med månedens faglige vitamintilskud om de nyeste gulvtrends. Både Tarkett og WOCA står sammen med salgsteamet i vores københavnske grossistcenter klar til at gøre dig klogere på dine muligheder.

Få sparring om dine projekter lige nu

Fra Tarketts side handler det først og fremmest om at ruste dig optimalt til de konkrete opgaver, du står med lige nu. Uanset hvilke belægningstyper det drejer sig om. 

- Scandinova er lagerførende på alle vores løsninger lige fra tæppefliser, over linoleum og homogen vinyl, til parketgulve. Kig ind og få konkret sparring om dine aktuelle projekter, så du er sikker på at træffe det rette, kvalificerede valg af gulvløsning, siger konsulent Glenn Hansen fra Tarkett.

FIK DU LÆST? Sådan sikrer vi dag-til-dag levering

Sådan vælger du de rigtige produkter fra starten

Trægulve er meget populære lige nu i alt fra private boligbyggerier til offentlige institutioner. Derfor vil konsulenten fra WOCA gøre dig klogere på, hvordan du mest effektivt og sikkert skaber de efterspurgte looks:

- Den rå og lyse vandskurede effekt er fx meget efterspurgt, og her kan du med den rette kombination af professionelle løsninger og håndværksmæssig knowhow levere flotte resultater hver gang. Vi vil bl.a. fortælle om faldgruber og muligheder ved de forskellige træsorter, så du bliver klogere på, hvilke produkter du skal vælge for at komme bedst muligt fra start, forklarer salgschef Paw J. Olsen fra WOCA.