Ny certificering skal løfte gulvsliberfaget til nye højder

Vi har for nylig lanceret certificeringsordningen Bona Certified Craftsman. Den skal styrke både håndværk og designmuligheder for dig, der laver behandling af trægulve.

Gennem årtier har godt trægulvarbejde stort set været lig med en god afslibning efterfulgt af tre gange kvalitetslak. Men sådan er det ikke længere: Vi har nemlig slået dørene op til helt nye muligheder for opkvalificering og specialisering rettet mod professionelle, der udfører behandling af trægulve.

Bedre muligheder for forretningsudvikling
Ordningen hedder Bona Certified Craftsman og sigter mod at dygtiggøre gulvslibere inden for de nyeste slibe- og børsteteknikker, de nyeste olier og lakker til trægulve samt mulighederne for at skabe unikke farver og overfladeteksturer.

På den måde skal certificeringen øge dine muligheder for at udvikle din egen forretning, så du i højere grad kan tilbyde dine kunder individuelle og eksklusive løsninger. Det er der flere og flere, som er begyndt at efterspørge.

- Når du har papir på at være Bona Certified Craftsman, sender det et klart signal om, at du går op i kvaliteten af håndværket og arbejder professionelt med at udvikle din forretning. Det har stor betydning i et fag, hvor mulighederne for efteruddannelse og opkvalificering generelt er meget begrænsede, siger adm. direktør Steffen Peter Juncker fra Scandinova.

Kunderne føler sig i trygge hænder
Et af de gulvfirmaer, som allerede har fået certificeringen, er NT Gulve fra Hvidovre. Virksomheden er ofte hovedentreprenør på istandsættelse af flyttelejligheder, og indehaver Nicolai Hartmann Riedel fortæller:

- Jeg har fået en masse ud af kurset, og det har også har skaffet mig nye kunder. De fleste vil stadig have den klassiske behandling med afslibning og lak, men jeg snakker også med dem om de nye muligheder, som certificeringen har åbnet for. De føler sig i trygge hænder, når de kan se, at jeg har papir på kompetencerne, siger han.

Som Bona Certified Craftsman kommer du løbende på kurser hos Scandinova, hvor uddannede fageksperter bl.a. underviser i behandling af trægulve, valg af slibebånd, de rette børsteteknikker samt farvning med Bonas systemer af olier og lakker.

Vi afholder de kommende måneder flere kursusforløb. Du kan se her på hjemmesiden, hvornår der er et kursus i din nærmeste Scandinova – og ellers kan du altid høre nærmere, når du alligevel kigger forbi.