Dag-til-dag-levering skal sikre fremdrift i uforudsigelig branche

Uforudsete omstændigheder er hverdag for landets håndværkere, der i forvejen skal levere under stort tidspres. Derfor har vi som Danmarks førende gulvgrossist investeret i at sikre tilstrækkelig kapacitet til at kunne levere op mod 6000 varenumre fra dag til dag i stort set hele landet.  

Korte varsler og stramme tidsfrister er dagligdag i byggeriet, og det stiller høje krav til både håndværkerne og deres leverandører. Effektiv planlægning og logistik er nøgleordene, og her viser en undersøgelse fra Aarhus Universitet, at håndværkerne spilder op mod to tredjedele af deres arbejdstid, ofte fordi planlægningen ikke er optimal. Gulvlæggerne er den hårdest ramte blandt de 15 faggrupper i undersøgelsen, idet deres produktivitet blot er på 18 procent.  

Som totalleverandør til gulvbranchen har Scandinova derfor investeret i de ressourcer, det kræver at kunne sikre hurtig og præcis levering, uanset hvor i landet projektet foregår. På den måde får gulvfirmaerne langt bedre forudsætninger for at arbejde effektivt fra start til slut.  

Lagerførende med branchens bredeste sortiment 
- Det er alfa og omega at kunne levere med kort varsel på selv de største projekter, så vi har opbygget en lagerkapacitet, der gør, at vi er lagerførende med branchens bredeste sortiment i meget store mængder. Det gør det nemt for kunderne at udføre opgaverne til rette tid og i rette kvalitet, næsten uanset hvor i landet de arbejder, fortæller salgschef i Scandinova Anders Daugstrup. 

- Vi har en klar ambition om at kunne tilbyde dag-til-dag-levering til selv de største projekter, og uanset om byggeriet foregår i Skagen eller de sydligste egne af Lolland og Falster. Gulvfirmaerne er ofte under et stort tidspres og har hverken tid eller råd til at skulle vente på materialer, når de først er i gang, og andre faggrupper kan sjældent arbejde på samme areal som dem. Det gør, at de ofte er ekstra udsatte, fortsætter han.  

Scandinova leverer til hele landet fra fire grossistcentre i henholdsvis København, Odense, Aarhus og Aalborg. Her er virksomheden lagerførende med over 6000 varenumre, der omfatter alt fra maskiner og udstyr til spartelmasser og personlige værnemidler.