Det er menneskene, der trækker

Peter Hoffmann er ny konsulent i lak & slib og kommer til Scandinova med 16 års gulvsliber-erfaring – heraf de seneste 6 år som afdelingsleder hos Snedkermester Arne Petersen A/S. Han er ikke i tvivl om, hvad han ser mest frem til som ny konsulent: ”Det er at møde kunderne, lære dem at kende og være der for dem i det daglige,” fortæller han.

Endnu en gang opruster Scandinova på salgs- og rådgivningsfronten med ansættelsen af en erfaren profil fra gulvbranchen: Peter Hoffmann har således de seneste mange år arbejdet i gulvsliberfaget og ser nu frem til at hjælpe Scandinovas kunder som vores nye konsulent inden for lak & slib på Sjælland og øerne.

- Jeg er den type, der elsker at snakke med mennesker og opbygge og pleje relationer. Derfor glæder jeg mig til at komme ud til Scandinovas kunder, lære dem at kende og være der for dem med hjælp, service og rådgivning i det daglige. Når du skal hjælpe kunder, handler det ikke kun om at være fagligt stærk, men også om at være en god menneskekender, fortæller han.

Scandinova har fingeren på pulsen
Peter Hoffmann, der er 41 år, kommer til Scandinova fra en stilling som afdelingsleder hos byggefirmaet Snedkermester Arne Petersen A/S i Greve og har før det arbejdet 10 år som gulvsliber. Dermed har han i alt 16 års erfaring fra faget med sig og kender da også Scandinova indgående fra den anden side af disken, som han siger:

- Scandinova er rigtigt skarpe på kunderådgivning og har fingeren på pulsen i forhold til udviklingen og tendenserne i branchen. Det gælder også i høj grad inden for lak & slib, hvor hele BONA-programmet har et kæmpe potentiale. Både for at effektivisere arbejdsgangene, men også inden for arbejdsmiljø og bæredygtighed, da produkterne er meget skånsomme.

Oprindeligt blev Peter Hoffmann i sin tid uddannet finmekaniker, men han skiftede hurtigt CNC-fræserne i industrien ud med gulvbranchens slibemaskiner. Han fandt nemlig ud af, at han godt kunne lide den frihed, man har som gulvsliber med mange forskellige arbejdssteder og masser af kontakt med mange forskellige mennesker i løbet af ugen.   

- Det var derfor naturligt at satse på gulvbranchen, og jeg har siden da opbygget erfaring med mange typer af projekter. Men det, der trækker mest, er stadig menneskene, understreger han.

Privat bor Peter Hoffmann i Rødovre sammen med sin familie og bruger fritiden aktivt på fodbold, cykling, løb og golf.