En fagmand stempler ind

Vi opruster i Midtjylland med Nicklas Nørbo som ny salgskonsulent fra 1. september. Han er udlært gulvlægger i 2015 og har siden arbejdet med salg og rådgivning i flere brancher. ”Jeg er glad for at vende tilbage til rødderne i gulvfaget og ser frem til at møde kunderne,” fortæller han.  

Vi oplever stor aktivitet i Midtjylland og udvider derfor holdet med en ny salgskonsulent fra 1. september. Nicklas Nørbo kommer fra en stilling som salgsrådgiver hos Q-Park i Aarhus, men er oprindeligt udlært gulvlægger i 2015. Han fortæller:  

- Der er sket meget i gulvfaget, siden jeg blev svend, og jeg er glad for at vende tilbage til rødderneScandinova er en meget professionel virksomhed, der lægger vægt på, at fagligheden er i orden og har et stærkt hold klar til at hjælpe kunderne. Det er jeg stolt over at være blevet en del af, og jeg ser frem til at lære kunderne at kende og hjælpe dem i deres arbejdsdag 

- Nicklas kommer med en solid gulvfaglig baggrund og erfaring, og han har en masse energi og er god til at møde folk i øjenhøjde. Jeg er derfor overbevist om, at han er den helt rette til at styrke vores salg og rådgivning i Midtjylland, forklarer salgschef Kevin Højmose Christensen. 

Vi skal skabe værdi hele vejen rundt 
Efter sin studentereksamen i 2009 fra Silkeborg Handelsskole og et par sabbatår startede Nicklas Nørbo på uddannelsen til gulvlægger på Mercantec i Viborg. Her blev han færdig i 2015 efter at have stået i lære hos Garant Silkeborg. 

Derudover har han videreuddannet sig inden for salg og marketing på Business Academy Aarhus fra 2017 og frem.  

Efter endt uddannelse blev Nicklas Nørbo ansat som account manager hos Skilte Expressen i Støvring, hvor han arbejdede med eksternt salg og rådgivning fra november 2015 til september 2016. Derefter blev han ansat hos Q-park i Aarhus, hvor han var fra 2016 og frem til nu, hvor han den 1. september er startet hos os: 

- Jeg brænder for at gøre en forskel for kunderne, og særligt i de mindre brancher er det vigtigt med tæt samarbejde og stærke relationer, hvor man kender hinanden godt. Så bliver det nemmere at finde de optimale løsninger og skabe værdi hele vejen rundt, understreger han til slut.   

Privat bor Nicklas Nørbo i Silkeborg med sin kæreste. I sin fritid spiller han både fodbold og padel-tennis.