Førsteklasses lyddæmpning til alle gulvtyper

Der er kæmpe efterspørgsel på effektiv lyddæmpning, og hvorfor gå ned på kvaliteten? Vi er klar med miljørigtige løsninger til alle gulvtyper, så du fra starten sikrer lyddæmpning, der holder i længden.

Forbrugerne har i stigende grad fokus på boligens akustik og rumklang. Hvordan man tackler hverdagens mange lyde – fra legetøj og klakkende hæle til larm fra tallerkener og bestik – er med andre ord også vigtigt for gulvprofessionelle at kunne hjælpe med. 

Derfor er vi nu klar med en effektiv løsning til alle underlag, hvor du fra starten sikrer lyddæmpning, der holder i årevis: XpertPro Silence og XpertPro Silence+ er to helt nye miljøcertificerede gulvunderlag fremstillet af genanvendt materiale og med lydisolering på op til 16 dB henholdsvis 19 dB.

- Når man nu gør sig umage for at vælge det bedste gulv, hvorfor så ikke også vælge de bedste løsninger til underlaget også? Med XpertPro Silence og XpertPro Silence+ kan du levere førsteklasses lyddæmpning til alle gulvtyper, som virkelig kommer til at gøre en mærkbar forskel, understreger Kevin Højmose Christensen, der er salgschef hos Scandinova.

En løsning der holder i mange år
XpertPro Silence er på 1,5 mm og egner sig til LVT-gulve, men kan også bruges til træ og laminat. XpertPro Silence+ er derimod på 3,0 mm og udelukkende beregnet til træ og laminat, men ikke LVT. Begge underlag tilbyder ud over lyddæmpningen stor gangkomfort og egner sig til gulvvarme.

Desuden er underlagene certificeret med det tyske miljømærke Blauer Engel og mærket med A+, der dokumenterer, at de ikke afgiver skadelige emissioner til omgivelserne. De er også begge placeret i brandklasse Bfl-s1 iht. DIN EN 13501-1. 

Endelig er underlagene fremstillet uden tilsætning af skadelige stoffer og kan komposteres efter endt levetid. Kevin Højmose Christensen uddyber:

- Der er ingen tvivl om, at boligejere og bygherrer i stigende grad vil begynde at vælge de miljøvenlige løsninger. Derfor kan du med fordel være på forkant og sikre en gulvopbygning, der ikke bare giver tryghed og sikkerhed nu, men også om mange år.

Begge lyddæmpende underlag skal installeres med dampspærre mod undergulvet for at forhindre opstigende fugt, medmindre undergulvet er lavet af træ.