Hvem er vi?

Scandinova din lokale gulvgrossist

Vi leverer alt, hvad den professionelle håndværker og forhandler har brug for af gulvbelægninger, overfladebehandlingsprodukter, værktøj, maskiner, sikkerhedsudstyr, arbejdstøj og meget mere.

Et hav af unikke løsninger og et tæt og serviceorienteret samarbejde. For os handler det ikke bare om alt det, du kan få til gulvet. Det handler nemlig også om professionel sparring og rådgivning, der er skræddersyet til dig og din virksomhed. Alle gulvløsninger kan diskuteres med os og vi bringer gerne producenterne ind i diskussionerne. Derfor vil du altid møde dygtige folk, som brænder for deres fag.

Folk, der strækker sig til det yderste for at hjælpe dig godt på vej. Alle medarbejdere i Scandinova har således som basis en lang gulvfaglig baggrund eller har gennem årene fået en intensiv oplæring i systemer, produkter og løsninger.

Kontakt os for at høre, hvilke fordele du vil opnå i et fremtidigt samarbejde og har du idéer til noget, vi kan gøre bedre, så tøv ikke med at sende forslag til vores direktør Steffen Juncker på spj@scandinova.dk.

 

Forretninger og hovedlager

Scandinova’ hovedlager ligger i Søborg. Hovedlagerets sortiment er tilpasset behovet hos vores professionelle kunder, som kan vælge imellem mere end 6.000 varenumre når de skal i gang med nybyg, ombyg, renovering - vi sender hverdag fra vores lager i Søborg

Med gulvcentre i Søborg, Odense, Aarhus og Aalborg sørger vi samtidig for, at du nemt og hurtigt kan få de rigtige produkter i de rigtige mængder til den bedste pris. Scandinova er skræddersyede løsninger uanset dit behov eller dine ønsker.

 

Service og varer

Sortimentet omfatter alle former for gulvbelægninger til overfladebehandlingsprodukter, beklædning, sikkerhedsudstyr, forbrugsvarer og værktøj – er der noget vi ikke har på lager, så skaffer vi det. Vores professionelle personale giver råd og vejledning om korrekt materialevalg. De er specialuddannede så de kan fungere som professionelle sparringspartnere og servicere på det høje niveau der kræves når man handler med professionelle.

 

Projektsalg og salgskonsulenter

Scandinova’ salgsorganisation står til rådighed overfor det professionelle marked når der skal planlægges til større entrepriser. Vores medarbejdere deltager gerne allerede i planlægningsfasen og giver gode råd om materialevalg, sikrer at alle detaljer tages i betragtning og selv den mindste tilbehørsdel huskes. Salgsorganisationens medarbejdere er faguddannede specialister med stor kompetence i vores produkter og har alle arbejdet med projekter