Hvorfor er 632 år vigtigt at huske?

Det er det, fordi det er den samlede erfaring inden for gulvbranchen, som du hver dag kan trække på hos Scandinova. Vi sætter nemlig en ære i altid at kunne hjælpe dig med fagligt velfunderet sparring og inspiration, så du kommer bedst muligt videre med din opgave. 

Som Danmarks største og førende gulvgrossist beskæftiger vi hos Scandinova en lang række medarbejdere med mange års erfaring fra gulvbranchen. Det gør vi, fordi vi tror på, at det giver størst værdi for dig, at du ikke kun finder de bedste løsninger til opgaven, men også altid kan få svar på dine faglige spørgsmål og rådgivning hos os.  

- Omkring tre fjerdedele af os har været i Scandinova mindre end tre år, men til gengæld har vi i gennemsnit hver 13,75 års erfaring fra gulvbranchen eller knap 14 år per medarbejder. I alt giver det 632 års erfaring, som du som kunde hver dag kan trække på, når du samarbejder med os, forklarer adm. direktør Jacob Storm. 

Vi vil skabe værdi hele vejen rundt 

Flere af os har en uddannelse som gulvlægger eller har tidligere arbejdet i gulvsliber- eller gulvlæggerfirmaer, ligesom en del fx også har været ansat hos andre gulvgrossister. Alene de seneste måneder har vi sagt goddag til både Nicklas Nørbo i Midtjylland og Thomas Refsgaard Købsted i København, der tilsammen har tilført knap 30 års gulverfaring.  

- Jeg har arbejdet mange år i branchen med salg og rådgivning og ved også fra min egen tid som selvstændig, at det ikke altid er nogen dans på roser at have sit eget firma. Derfor kender jeg også kundernes verden og deres hverdag, og jeg tror, at det gør en stor forskel, når de kommer ind i gulvcenteret, uddyber Thomas Refsgaard Købsted og suppleres af Nicklas Nørbo:  

- Der er sket meget i gulvfaget, siden jeg blev svend, og jeg er glad for at vende tilbage til rødderne. Særligt i de mindre brancher er det vigtigt med tæt samarbejde og stærke relationer, hvor man kender hinanden godt. Så bliver det nemmere at finde de optimale løsninger og skabe værdi hele vejen rundt.