Kom til åbningsfest med gode tilbud på Cikorievej

For snart en måned siden slog vi dørene op til vores nye, større og forbedrede butik i Odense på Cikorievej. Butikken omfatter 400 nyistandsatte kvadratmeter. Det er dobbelt så meget plads som butikken på Nyborgvej.

Scandinova i Odense får mere plads

Da butikken åbnede den 11. oktober, var butikschef Sanne Hermansen og hendes ansatte i Odense ikke helt på plads, men nu er de klar til at byde kunder og andre besøgende indenfor til en tilbudsrig dag fyldt, hvor der serveres godt til ganen af både vådt og tørt hele dagen igennem.

Kom og se vores flotte butik torsdag den 11. november.

Der er morgenmad til de morgenfriske fra klokken 7-10 og fra klokken 12 kan du få en snak med flere af vores leverandører, som lægger vejen forbi Cikorievej 22A. Pølsevognen er klar til at servere grillede pølser med alt hvad dertil hører mellem 11.30 og 14.30, og vi har kolde øl og vand til de tørstige.

Der vil naturligvis være masser af fremragende tilbud på dagen, hvor du også kan tage et kig rundt i vores udvidet sortiment.

- Det bliver fantastisk, og vi glæder os til at servicere alle vores kunder med udgangspunkt i de nye og forbedrede rammer. Vi vil jo gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at hjælpe gulvfirmaerne bedst muligt, fortæller en glad og spændt butikschef Sanne Hermansen.