Facebook konkurrencebetingelser

For konkurrencer afholdt af Scandinova på Facebook.


Udbyder af konkurrencen er: 
Scandinova, Transformervej 10, 2860 Søborg
Konkurrencen afvikles på https://www.facebook.com/scandinovaas
 

Konkurrencebeskrivelse:
Konkurrencen afholdes via en statusopdatering på https://www.facebook.com/scandinovaas i perioden d. 21. dec. til d. 23. dec. kl. 12.00. Der udloddes en LED-lampe. Vi udvælger en vinder blandt alle indkomne svar d. 23. december. 


Hvem kan deltage?
Kun personer, der er bosiddende i Danmark, kan deltage. Ansatte i Scandinova og flise design samt deres familie kan ikke deltage i konkurrence.


Sådan deltager du:
Du deltager i konkurrencen ved at kommentere på opslaget, hvilken adresse Scandinovas nye grossistcenter åbner på. Du skal også 'Synes godt om' opslaget for at deltage.

Udtrækning af vinder:
Scandinova vil udvælge én vinder blandt alle, der har deltaget ved at kommentere og 'Synes godt om' statusopdateringen. Vinderen bliver kontaktet på Facebook. Arrangøren har intet ansvar for at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, ikke bliver opfanget eller af anden grund ikke når frem. Hvis, på trods af flere forsøg, en potentiel vinder ikke svarer inden for 48 timer efter det første kontaktforsøg, vil den potentielle vinder miste retten til præmien, og en ny vinder vil blive fundet. 

Hvis en potentiel vinder ikke er berettiget til deltagelse, eller hvis vedkommende ikke har godkendt disse betingelser eller ikke vil modtage præmien af en eller anden grund, vil den potentielle vinder blive diskvalificeret, og en alternativ vinder vil blive trukket.

Præmie:
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre produkter. Præmien kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Scandinova påtager sig intet ansvar for skader på personer og/eller ejendom som følge af forkert brug af produktet, uagtsomhed eller andet. Præmien er sponseret af Scandinova, som også afholder præmieafgiften til SKAT. Skulle en person som følge af præmien pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Scandinova sig ethvert ansvar i denne forbindelse. 

Ansvar: 
Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med konkurrencen, vil alene være tilgængelig for Scandinova, som er leverandør af konkurrencen. Kontaktoplysningerne vil alene blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen. Scandinova opbevarer oplysninger om deltagerne fortroligt til brug for:

- Konkurrencen og eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet en præmie.
- Til levering og fremsendelse af præmierne

Scandinova vil behandle alle givne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysningerne til en tredjepart. 

Desuden: 
Scandinova er ikke ansvarlig for eventuelle tastefejl. Scandinova er ikke ansvarlig for eventuelle tekniske problemer på Facebook. Scandinova forbeholder sig retten til løbende at revidere regler og kan ændre regler, såfremt det bliver nødvendigt. Scandinova er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.