Nyt outlet åbner for ekstra gode handler – i hele landet

Med pallevis af kvalitetsløsninger fra hele bredden af vores sortiment byder vi velkommen i et helt nyt outlet fra uge 44. Her finder du alt fra profiler og belægninger til værktøj og maskiner. Udvalget opdateres konstant, så du altid har mulighed for at finde nye løsninger til ekstra skarpe priser.

Mandag d. 26. oktober 2020 slår Scandinova dørene op til et helt nyt outlet, der er indrettet på 104 dedikerede kvadratmeter i vores grossistcenter i Søborg. Outlettet er lavet for at sætte en tyk streg under, at du altid skal kunne kigge ind hos Scandinova og gøre en ekstra god handel:

- Med det nye outlet slår vi dørene op til et håndplukket udvalg fra hele bredden af vores sortiment. Du finder alt fra profiler og belægninger til værktøj og maskiner. Vi opdaterer løbende udvalget, så du altid er sikker på at kunne kigge ind og finde nye kvalitetsløsninger til særligt fordelagtige priser, fortæller salgschef Anders Daugstrup.

Kunder i hele landet får gavn af gode tilbud

Outlet-området er indrettet med tydelig afmærkning og skiltning, og alt er sat op i orden på reoler og paller, så det er nemt at finde rundt. Det gør, at du hurtigt lige kan smutte forbi og gøre en ekstra god handel uden at skulle bruge en masse tid på at rode rundt i kasser og på paller, hvor alt står hulter til bulter.

Og selv om det nye outlet er fysisk placeret i Søborg, er det ikke kun vores kunder i Storkøbenhavn, der får glæde af det. Varerne på outlet står nemlig opført som outlet-varer i vores fælles lagersystem. Dermed kan du som daglig kunde i Aalborg, Aarhus eller Odense også nyde godt af de ekstra gode tilbud. Du skal bare henvende dig i dit nærmeste grossistcenter, som du plejer.

- Det nye outlet bliver konstant fodret med nye varer, der blandt andet veksler efter sæsonen, så det altid er opdateret. Men det er stærkt begrænsede partier, og vi sælger efter princippet om først til mølle, så man skal være hurtig og slå til, mens tilbuddet er der, pointerer Anders Daugstrup.     

Læs også om vores dag-til-dag-levering, der er med til at sikre fremdrift i projekterne her.