Nyt sildebensgulv bidrager til hyggelig café-stemning

Café HumleChok er hurtigt blevet et trækplaster i det centrale Silkeborg. Det skyldes ikke mindst den gode stemning i lokalerne, der er moderniseret med LVT-sildebensgulve udført af Sterno Gulve.

Lækker mad, skøn vin og kolde drinks i hjertet af Silkeborg. Sådan lyder beskrivelsen af Café HumleChok på caféens egen hjemmeside. Og sikkert er det, at stedet er et hit i den midtjyske by takket være sit fokus på kvalitet hele vejen igennem – også når det gælder de fysiske rammer. Ejer Benjamin Faber fortæller:

- Vi har ønsket at skabe en stemning, der er uformel og samtidig classy, hvor det lidt rå møblement med olierede træborde spiller godt sammen med sildebensgulvet. Det er sådan et sted, hvor man skal kunne gå ind fra gaden og sidde og slappe af, uden at skulle stresse videre.    

Det oplagte valg til en travl café
Benjamin Faber overtog Café HumleChok i august 2019 og gik straks i gang med at pifte lokalerne op, blandt andet med et helt nyt gulv i serveringsområdet. Det blev Ikast-virksomheden Sterno Gulve, der fik opgaven.

Sterno Gulve udfører alle typer gulvopgaver i det meste af landet for både virksomheder og private. Salgs- og projektleder Camilla Andersen fortæller om gulvopgaven for Café HumleChok, der blev udført i løbet af august sidste år:

- Vi var netop blevet introduceret til LVT-sildebensgulvet fra Scandinova og tænkte, at det var oplagt til caféen, så det foreslog vi. Det giver et meget flot resultat og er samtidig nemt at arbejde med og tilpasse, og Benjamin var helt med på idéen fra starten.

- Vi skulle bruge en hurtig løsning, der kunne lægges oven på det eksisterende vinylgulv, og som samtidig gav et eksklusivt look. Og det, må man sige, er lykkedes. Samtidig kunne det lægges uden at forstyrre gæsterne, så vi kunne holde caféen åben under arbejdet, supplerer caféejeren.

Så godt som vedligeholdelsesfrit
En af de største fordele ved LVT-sildebensgulvet fra Scandinova er det simple kliksystem, der forenkler monteringsprocessen væsentligt. Og da caféens eksisterende gulv i stuen var både plant og i god stand, kunne det nye gulv lægges direkte ovenpå. Camilla Andersen uddyber:

- Der var enkelte steder, hvor vi var nødt til at pletspartle og slibe, men ellers var det gamle gulv rimelig pænt. Vi tilrettelagde desuden arbejdet, så det greb mindst muligt ind i stedets daglige drift. Det er noget, vi altid lægger stor vægt på.

- Det færdige gulv er derudover så godt som vedligeholdelsesfrit, så det er den perfekte løsning. Det sjove er, at vi har fået stor ros for caféens lækre nye rammer, men det eneste, vi faktisk har ændret på, er gulvene og møblerne. Det siger noget om kvaliteten af både gulvløsningen og monteringsarbejdet, at det har haft så stor positiv betydning for indtrykket, slutter Benjamin Faber af.