Formel 1, frisører og faglighed danner ramme om årets gulvmesse

Der er lagt op til masser af faglige indslag og underholdning med speederen helt i bund, når vi onsdag d. 8. maj slår dørene op til årets gulvmesse. Du kan bl.a. kigge forbi XpertPro-standen og høre om opkvalificering, prøve en tur i den helt nye formel 1 simulator, eller få en gratis klipning hos frisørerne.

Onsdag d. 8. maj kl. 9-16 løber årets Scandinova-messe af stablen på Transformervej 10 i Søborg. Og vi garanterer, at det ikke kommer til at gå stille for sig! Salgschef Anders Daugstrup fortæller:

- Scandinova-messen udgør det største årlige træf for gulvbranchen i Danmark og er den eneste messe herhjemme, der er 100 procent dedikeret til professionelle gulvfolk. Det forpligter, og vi har derfor lagt os i selen for at skabe et fagligt og underholdende program, så du kan se frem til masser af spændende oplevelser i hyggelige sociale rammer hele dagen.

FIK DU LÆST? Sådan sikrer vi dag-til-dag-levering

Messedag med speederen i bund
Op mod 30 leverandører står klar på dagen til at fortælle dig og dine kolleger om udviklingen inden for alt fra tidsbesparende olie og spartel til slidstærk og komfortabel beklædning, der kan stå distancen på de lange arbejdsdage.

Vi slår derudover dørene op til stande for bl.a. Gulvbranchen under Dansk Byggeri samt XpertPro, hvor du fx kan blive klogere på aktuelle efteruddannelses- og opkvalificeringsmuligheder, uanset om du primært fokuserer på lak & slib eller gulvbelægning.

Messen byder også på en helt ny formel 1 simulator, som er så livagtig, at det næsten skulle være ligesom at deltage i et rigtigt racerløb. Her har du mulighed for at dyste med de andre deltagere om en tur i en rigtig racerbil senere på året.

FIK DU LÆST? Ny certificering skal løfte gulvfaget til nye højder

Masser af konkurrencer og gode tilbud
- Endelig er der traditionen tro mulighed for at kigge ind hos frisørerne, der står klar til at levere en gratis klipning, ligesom dagen bl.a. byder på modeshow med arbejdstøj fra Carhartt og Snickers, samt auktion, konkurrencer og masser af gode tilbud. Vi glæder os derfor til at byde dig og dine kolleger velkommen, siger Anders Daugstrup.

For at sikre gulvprofessionelle fra hele landet gode muligheder for at deltage på messen sender Scandinova busser af sted fra både Nord- og Sønderjylland med udvalgte stop undervejs mod Storkøbenhavn.