Scandinova i Odense får mere plads

Mandag den 11. oktober slår Scandinova grossistcenter i Odense dørene op til deres nye butik på i alt 400 kvadratmeter med alt, hvad hjertet kan begære inden for gulve og tilbehør. - Vi overtog lokalerne i foråret og har knoklet med at få de nye lokaler klar. Vi glæder os til at byde velkommen,” fortæller butikschef Sanne Hermansen Christensen.

Danmarks største gulvgrossist Scandinova har vokseværk. Mandag den 11. oktober 2021 åbner Scandinova officielt deres nye og opgraderede grossistcenter på Cikorievej 22A i Odense. Butikken omfatter 400 nyistandsatte kvadratmeter. Det er dobbelt så meget plads som butikken på Nyborgvej, der lukker onsdag eftermiddag den 6. oktober.

Udvidet sortiment 

De seneste måneder har stået i istandsættelsens tegn på Cikorievej 22A. Den store hal har fået en tiltrængt overhaling. Der er blevet malet, lagt nyt gulv, isoleret ved ovenlysvinduer, installeret ny port og nye døre overalt.

- Vi har glædet os enormt meget til endelig at slå dørene op og har knoklet siden foråret for at få alt klar. Vi er ikke 100% i mål, men nu byder vi indenfor, og så holder vi en åbningsfest, når vi er helt på plads, understreger Sanne Hermansen Christensen.

- Det bliver fantastisk, og vi glæder os til at servicere alle vores kunder med udgangspunkt i de nye og forbedrede rammer. Vi har bl.a. fået plads til en større skærebane og så har vi udvidet vores sortiment i slib og værktøj generelt. Vi vil jo gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at hjælpe gulvfirmaerne bedst muligt, fortæller en glad og spændt butikschef.

I øjenhøjde med kunderne

Kunderne vil ud over Sanne kunne få hjælp af Henning Brøndsholm, der er tidligere gulvlægger. Henning har været tre år hos Scandinova, som, i følge ham selv, er det ideelle sted at arbejde for en tidligere gulvlægger som ham. Henning har ligesom Sanne lagt mange timer i den nye butik og han ser frem til at hjælpe kunder og få en sludder med dem i de nye omgivelser:

- Jeg har altid syntes, at det er både spændende og givtigt at arbejde i gulvbranchen. Man møder en masse gode mennesker. Mit fornemmeste job er at sikre, at gulvfirmaerne får den rette vejledning, så de kan nå trygt i mål med deres arbejde.

Scandinova på Nyborgvej holder lukket torsdag den 7. og 8. oktober, og den nye butik på Cikorievej åbner altså mandag den 11. oktober.