Scandinova

Scandinova er Danmarks største og mest komplette gulvgrossist

Vi leverer alt, hvad den professionelle håndværker og forhandler har brug for af gulvbelægninger, overfladebehandlingsprodukter, værktøj, maskiner, sikkerhedsudstyr, arbejdstøj og meget mere.

Når du vælger Scandinova, vælger du først og fremmest to ting. Et hav af unikke løsninger og et tæt og serviceorienteret samarbejde. For os handler det ikke bare om alt det, du kan få til gulvet. Det handler nemlig også om professionel sparring og rådgivning, der er skræddersyet til dig og din virksomhed. Alle gulvløsninger kan diskuteres med os og vi bringer gerne producenterne ind i diskussionerne.

Derfor vil du altid møde dygtige folk, som brænder for deres fag.
  
Folk, der strækker sig til det yderste for at hjælpe dig godt på vej. Alle medarbejdere i Scandinova har således som basis en lang gulvfaglig baggrund eller har gennem årene fået en intensiv oplæring i systemer, produkter og løsninger.

Med gulvcentre spredt ud over hele landet sørger vi samtidig for, at du nemt og hurtigt kan få de rigtige produkter i de rigtige mængder til den bedste pris. Scandinova er altid skræddersyede løsninger uanset dit behov eller dine ønsker.

Som de største på markedet kan vi hos Scandinova til enhver tid garantere konkurrencedygtige priser på sammenlignelige løsninger. Vi stiller selvfølgelig også med markedets bredeste sortiment og største udvalg af services. 

Kontakt os for at høre, hvilke fordele du vil opnå i et fremtidigt samarbejde og har du idéer til noget, vi kan gøre bedre, så tøv ikke med at sende forslag til vores direktør Michael Holmboe på mho@scandinova.dk.

Det skal være nemt at handle med Scandinova

Organisation
Scandinova er præget af en høj grad af decentral beslutningskompetence. Det sikrer en mere fleksibel forretningsgang og samtidig er det med til at øge engagement og initiativ hos medarbejderne. Det betyder at vores kunder oplever et højt serviceniveau og at vi samtidig kan levere hurtige og optimale løsninger.

Service
Scandinova’ gulvcentre er strategisk placeret over hele landet, således at vi kan yde kunderne optimal service og betjening. Sortimentet omfatter alle former for gulvbelægninger til overfladebehandlingsprodukter, beklædning, sikkerhedsudstyr, forbrugsvarer og værktøj – er der noget vi ikke har på lager, så skaffer vi det. Vores professionelle personale giver råd og vejledning om korrekt materialevalg. De er specialuddannede så de kan fungere som professionelle sparringspartnere og servicere på det høje niveau der kræves når man handler med professionelle.
  
Projektsalg
Scandinova’ salgsorganisation står til rådighed overfor det professionelle marked når der skal planlægges til større entrepriser. Vores medarbejdere deltager gerne allerede i planlægningsfasen og giver gode råd om materialevalg, sikrer at alle detaljer tages i betragtning og selv den mindste tilbehørsdel huskes. Salgsorganisationens medarbejdere er faguddannede specialister med stor kompetence i vores produkter og har alle arbejdet med projekter

Hovedlager
Scandinova’ hovedlager ligger i København. Hovedlagerets sortiment er tilpasset behovet hos vores professionelle kunder, som kan vælge imellem mere end 6.000 varenumre når de skal i gang med nybyg, ombyg, renovering eller andre opgaver og de kan altid få et godt råd med på vejen af vores faguddannede personale.