Hundredvis af håndværkere samlet til gulvbranchens årlige træf

Der var faglige indslag og underholdning med speederen i bund, da Scandinova onsdag d. 8. maj bød over 600 håndværkere indenfor til gulvbranchens årlige fagmesse. ”En god og oplagt mulighed for at mødes og netværke for både leverandører og entreprenører,” lyder det fra Gulvbranchen under Dansk Byggeri. 

Onsdag d. 8. maj løb årets Scandinova-messe af stablen på Transformervej 10 i Søborg. Og traditionen tro samlede det årlige branchetræf over 600 professionelle håndværkere fra hele landet til både faglige indslag, gode tilbud og underholdning i løbet af dagen.

- Scandinova-messen er den eneste fagmesse herhjemme, som er 100 procent dedikeret til professionelle gulvløsninger. Det er en dag, der samler hele branchen under samme tag, og her er det underordnet, om man til hverdag er nuværende eller tidligere kolleger eller måske konkurrenter. Alle er velkomne, alle støtter op om dagen, og alle kommer herfra med en god oplevelse, fortæller adm. direktør Steffen Juncker fra Scandinova.  

Branchens vigtigste samlingspunkt
Ud over de tredive leverandørstande slog Scandinova dørene op til en fagsnak ved Gulvbranchen under Dansk Byggeri, der for tredje år i træk stod klar med egen stand. Her kunne håndværkerne kigge forbi og blive klogere på aktuelle muligheder for eksempelvis at blive opkvalificeret og certificeret inden for vådrum. Branchechef Anders Hjorth Jensen fra Gulvbranchen fortæller:

- Det er en god og oplagt mulighed for branchefolk, både leverandører og entreprenører, til at mødes og netværke. Vi var selv til stede for at dele vores viden som forening om certificeringsordninger og vådrumscertificeringer. Det er vigtigt, at flere entreprenører engagerer sig i branchen, og vi ønsker at få flere med i gulvbranchens fællesskab for at styrke det faglige niveau.

Både faglige og sociale oplevelser i godt selskab
Dagen igennem var der rift om formel 1 simulatoren, der bød på så livagtige raceoplevelser, at det ifølge mange var næsten som at være på en rigtig racerbane. Også frisørerne stod traditionen tro klar til at levere gratis klipninger, ligesom dagen bød på modeshows med sæsonens stærkeste arbejdstøj fra Carhartt og Snickers.

- Det forpligter at lægge matrikel til årets største begivenhed i gulvbranchen. Vi er glade for at se, at der blev taget godt imod programmet, for vi havde også lagt os i selen for at levere optimale rammer om både faglige og sociale oplevelser i godt selskab, runder Steffen Juncker af.

For at sikre håndværkere fra hele landet mulighed for at deltage på årets messe havde Scandinova sendt busser af sted fra både Nord- og Sønderjylland med udvalgte opsamlingspunkter undervejs mod hovedstaden.