Seneste nyt fra gulvfakta.dk

Har du besøgt gulvfakta.dk for nylig? Ellers kan du med fordel læse med her om de nyeste tiltag om installationsgulve og spartling. Vi giver dig hurtigt overblik, så du nemt holder dig ajour med udviklingen.

Gulvbranchens online opslagsværk gulvfakta.dk er frit tilgængeligt 24-7, så du altid har seneste nyt om krav, metoder og materialer lige ved hånden, uanset hvor og hvornår du arbejder. Senest er gulvfakta.dk blevet opdateret med nyt om installationsgulve og spartling.

1. Den tidligere selvstændige folder om Installationsgulve fra Gulvbranchens hjemmeside er nu blevet en del af gulvfakta.dk. Så behøver du ikke længere at kigge i et separat dokument for at blive godt klædt på til at udføre denne opgavetype. Du kan bare nøjes med at klikke ind på gulvfakta.dk her. 

2. Derudover er der sket flere ændringer i tabellen om spartling, så den bliver mere nuanceret. Blandt andet er punktet Opretning/afretning/tyndpuds/flydemørtel blevet ændret til punktet Opretning, ligesom forklaringen i feltet ved siden af er blevet opgraderet. Læs mere om spartling på gulvfakta.dk her

 

Snak med os om dine gulvopgaver

Hos Scandinova star vi altid klar til at hjælpe dig med løsninger til gulvopgaverne, uanset om du skal støbe undergulve, skifte en belægning eller slibe et slidt gulv op. Kig forbi eller tag fat i din lokale konsulent på telefon eller mail, så hjælper vi dig godt i gang og effektivt videre i arbejdsdagen.

Vidste du, at vi kan levere over 6000 varenumre fra dag til dag over det meste af landet? Læs mere her