Sika - Casco

Parkett Elastic Plus 10 ltr

SMP-baseret parketlim der anvendes til limning af stavparket, lamelparket, højkantsparket, mosaikparket samt klodsegulve på de fleste underlag.

Kan også anvendes til fuldlimning af overfladebehandlet parket. Giver en elastisk vedhæftning, der følger gulvets bevægelser.

CascoProff TapeFIx 10 ltr

Vandbaseret fikseringslim der anvendes til fiksering af tæppefliser. Fikseringen holder fliserne på plads, således at disse ikke skrider. Sikrer desuden let udskiftning af én eller flere fliser ved hjælp af ’post-it’ effekten.

CascoProff Textile 10 ltr

Dispersionsbaseret gulvlim, der anvendes indendørs til tekstile belægninger med og uden bagside og nålefilt på rene og vedvarende tørre underlag af beton, spartlede underlag, spånplader, krydsfinér m.m.

CascoProff 10 ltr

Dispersionsbaseret våd- og hæftlim til gulv- og vægmaterialer. Anvendes indendørs i både tørre og våde rum til limning på gulv og væg af homogen vinyl samt vinyl med bagside. Kan anvendes på både sugende og ikke sugende underlag. Er desuden velegnet til limning af tæpper.

CascoProff GP 10 ltr

Universal våd- og hæftlim til gulv- og vægmaterialer. Anvendes til montering af de fleste typer pvc, LVT, homogen vinyl og tekstil.

CascoProff Conductive 10 ltr

Dispersionsbaseret gulvlim, der anvendes til limning af ledende belægninger af linoleum, vinyl, tæpper og gummi på cementbaserede underlag. Indeholder kulfibre. Underlaget skal altid være sugende.

CascoProff Extra 10 ltr

Dispersionsbaseret gulv- og væglim med et stærkt hug. Anvendes indendørs i både tørre og våde rum til limning på gulv og væg af homogen vinyl samt vinyl med bagside. Desuden velegnet til limning af tæpper samt kork med vinylbagside i tørre rum. Kan anvendes på både sugende og ikke sugende underlag.

CascoProff Extreme 10 ltr

Meget hurtig gulvlim med et aggressivt hug og maksimal monteringstid. Anvendes til vinyl i tørre og våde rum, både på tætte og sugende underlag som fx spartlet underlag, spånplader, eksisterende gulvbelægning, malede gulve m.m. Velegnet til små og vanskelige områder. Kan desuden anvendes til limning af tæpper.

CascoProff Solid 10 ltr

Dispersionsbaseret gulvlim, der anvendes indendørs på sugende underlag til limning af såvel homogen vinyl, vinyl med bagside samt vinylfliser. Kan desuden anvendes til limning af tæpper.

.

Casco Flex 1 ltr , 5 ltr

Universal våd- og hæftlim til gulv- og vægmaterialer. Anvendes til montering af de fleste typer pvc, linoleum, LVT, textil, homogen vinyl samt vinyl med bagside og over 0,6 mm vinyllag.

CascoLin 10 ltr - UDGÅET

Vådlim der anvendes på gulv indendørs i tørre rum til limning af alle typer linoleum på sugende underlag. Kan tillige anvendes til limning af tekstile belægninger.

CascoLin Extra 10 ltr

Hurtigt afbindende vådlim, der anvendes på gulv indendørs i tørre rum til limning af alle typer linoleum på sugende underlag. Kan tillige anvendes til limning af tekstile belægninger. Bør kun anvendes til vådlimning.

Gummilim 10 ltr

Hurtighærdende og elastisk dispersionsbaseret gulvlim, der anvendes indendørs til limning af gummi med planslebet bagside på rene og vedvarende tørre underlag af brton, spån- og krydsfinér samt spartlede underlag.

CascoThan 2K 10 ltr

Vandfast polyuretanlim, der anvendes til limning af gummibelægninger mod faste, rene og tørre underlag på arealer, hvor der forekommer hård belastning som fx truckkørsel, i områder med stærkt sollys, i våde områder samt udendørs.

Linotex 10 ltr

Vandbaseret akryllim, der anvendes på gulv indendørs i tørre rum til limning af alle typer linoleum på sugende underlag. Kan tillige anvendes til limning af tekstile belægninger.

DraLoss SlipPrimer 10 ltr

Færdigblandet primer der sikrer let og hurtig udskiftning af gulvbelægning som vinyl og tæpper. Anvendes på tørre og rene underlag af beton, spartlede underlag, spån- og fiberplader samt gamle vinyl- og linoleums-belægninger.

SuperFix

Super stærk 1-komponent monteringslim, der anvendes til montering af fx akustiklofter, sparkeplader, trappe-forkanter, paneler og spejle m.m. Holder op til 5000 kg/m² efter hærdning. Hærder også under vand.

Fix In

Vandbaseret monteringslim med utroligt godt vådsug. Anvendes til limning indendørs, hvor underlag eller materiale skal være sugende fx paneler, dørtrin, lister, gips- og spånplader m.m. mod beton, cement-pudslag, gips, træ m.fl.