Slå fartrekord med limfrit designgulv

Scandinova tilbyder nu det opgraderede klæbemiddelfrie Altro Cantata– med helt nye design og farver, herunder 12 træ-look og 4 terrazzo-look. Du halverer installationstiden sammenlignet med et traditionelt limet gulv.   

Vi er nu klar med den nye opgradering af vinylgulvet Altro Cantata, der installeres uden brug af lim, spartelmasse eller andre klæbemidler. Altros nordiske salgschef Michael Persson forklarer, at det især er underlaget og det udvidede udvalg af design og farver, der udmærker gulvløsningen 

- Altro Cantata matcher kravene til en cirkulær byggeøkonomi, idet gulvet kan genanvendes 100 procent efter endt brug. Det tilbyder samtidig en stærkt forbedret balance mellem modstandsevnen over for trykmærker fra fx møbler samt trinstøjsreduktionen på 14 dB, og på den anden side komforten for brugerne, der får mindre trætte fødder 

Du kan få det nye gulv i 29 forskellige farver i et mix af forskellige design, herunder 12 nye træ-look samt 4 terrazzo-look.  

Et sikkert og troværdigt valg til hyggelige omgivelser 
Altro Cantata er takket være den prisvindende klæbemiddelfri installationsproces hurtigt at montere og minimerer nedetiden i området. Faktisk halverer du installationstiden sammenlignet med et traditionelt limet gulv, og man kan svejse og gå på gulvet samme dag.  

Det gør gulvet ideelt til travle offentlige områder, som ikke uden videre kan lukkes ned på grund af vedligeholdelse – fx institutioner, skoler, plejeboliger, venteværelser og hospitalsgange.  

Du kan desuden installere gulvet oven på nystøbte betonundergulve med en relativ fugtighed på op mod 97 procent uden brug af en fugtspærrende membran.  

Endelig tilbyder Altro Cantata en forventet levetid på 15 år, og de mange designmuligheder gør det nemt at skabe hyggelige omgivelser. Michael Persson runder af:   

- Altro Cantata er særdeles velegnet i områder, hvor det ikke er nødvendigt med et sikkerhedsgulv, og hvor et varmt look og en komfortabel fornemmelse for fødderne er essentielle faktorer   

Du kan opleve hele Scandinovas udvalg af kvalitetsvinylgulve i dit nærmeste grossistcenter – eller hente inspiration her.