Stærk brancheprofil vender hjem til Scandinova

Thomas Refsgaard Købsted (45) er netop vendt tilbage til vores gulvcenter i Søborg. Han har senest været hos Københavns Gulvcenter og kommer med over 25 års erfaring fra branchen. ”Jeg glæder mig først og fremmest til at være med til at sikre, at vi giver kunderne en førsteklasses oplevelse, så de får en god arbejdsdag,” fortæller han.

Scandinova har netop oprustet på salgsfronten, hvor 45-årige Thomas Refgaard Købsted nu vender tilbage. Han har efter nogle år som selvstændig og senest et smut omkring Københavns Gulvcenter valgt at komme tilbage til gulvcenteret i Søborg, hvor han senest arbejdede 2015-2017. Han fortæller:

- Jeg glæder mig til at starte på nye udfordringer og er spændt på at blive en del af holdet og hilse på kunderne. Vores vigtigste opgave i gulvcenteret er at give kunderne en førsteklasses oplevelse, så de får en god arbejdsdag. Når de bruger deres ti minutters afbræk i løbet af en ellers hektisk arbejdsdag på at komme ind til os, skal de selvfølgelig have service fra øverste hylde.  

- Thomas kommer med over 25 års erfaring fra gulvbranchen og er et kendt og vellidt ansigt, så jeg er glad for at byde ham velkommen tilbage. Vores klare ambition er at sætte kunderne i centrum i alt, hvad vi gør, så de får størst mulig værdi af samarbejdet med os. Det er Thomas den helt rette til at hjælpe os med, supplerer salgschef Anders Daugstrup.

Kender kundernes hverdag
Oprindelig er Thomas Refsgaard Købsted uddannet fra Næstved Handelsskole og har derefter stået i lære i Tæppeland i Køge, Hundige og Næstved 1995-1997. Her har han efterfølgende været ansat i forskellige salgsfunktioner ad flere omgange frem til 2007, hvor han skiftede til gulvgrossisten P. Rasmussen & Sønner i Kgs. Lyngby, som han arbejde hos frem til 2015.

Derefter gik turen til vores gulvcenter i Søborg, hvor han var 2015-2017, før han startede som selvstændig med fokus på blandt andet salg og webdesign. Gulvbranchen trak dog for meget, så han blev i slutningen af 2018 en del af Københavns Gulvcenter for som butikschef at være med til at bygge den nye forretning op. Og nu er han så tilbage hos Scandinova i Søborg:

- Jeg har arbejdet mange år i branchen med salg og rådgivning og ved også fra min egen tid som selvstændig, at det ikke altid er nogen dans på roser at have sit eget firma. Derfor kender jeg også kundernes verden og deres hverdag, og jeg tror, at det gør en stor forskel, når de kommer ind i gulvcenteret. Jeg glæder mig meget til at snakke med dem om deres opgaver og arbejdsdagen og yde en god service, slutter Thomas Refsgaard Købsted af.