Stronghold 30 vinyl 3,0 mm

Beskrivelse:

Altro Stonghold / K30 udvides med ny farve

Vores kunder har forespurgt, om vi kunne tilføje en mørk, praktisk farve til udvalget af Altro Stronghold / K30, og vi har derfor valgt nu at introducere den nye farve MIDNIGHT.

MIDNIGHT har en fantastisk evne til at kamuflere skidt, hvilket gør den ideel at anvende i krævende miljøer som fx industrikøkkener. Med den nye tilføjelse kan vi i alt tilbyde dig hele 13 farver i sortimentet.

Dette 3 mm tykke gulv er ideelt til brug i industrikøkkener idet det er designet til at skabe sikkerhed i vådområder og under fedtede forhold, hvor der ofte forekommer spild. Det er det af Altro's gulve, der har den højeste skridsikkerhedsværdi og minimerer således skridrisikoen i områder med stærk trafik. Altro Stronghold™ 30 har et indbygget stødpudelag, som gør gulvet behageligt at gå på og dermed minimerer personalets træthedsfølelse, samtidig med at det absorberer lyden i støjfyldte miljøer. Det kombinerer en fantastisk skridsikkerhed med en langvarig slidstyrke og en god rengøringsevne. 

Er medvirkende til at reducere den miljømæssige belastning - har fået en A+ bedømmelse under BRE's miljøvurdering af sikkerhedsgulve, fyldestgørende detaljer er tilgængelige på www.thegreenguide.org.uk

• Tykkelse: 3,0 mm
• Rullestørrelse: 2 x 20 meter

Salgsenhed.: Hele ruller eller anbrud