Velkommen til vores nye salgschef

Vi opruster med en ny salgschef i skikkelse af 49-årige Bo Jensen, der er tiltrådt 1. juni og kommer med over 20 års erfaring inden for salgsledelse – senest som International Account Director hos rengøringsgiganten Diversey. Han skal hjælpe os med at fastholde og udvikle positionen som Danmarks største gulvgrossist. 

Vi sætter nu ekstra turbo på salg og udvikling med ansættelsen af Bo Jensen som ny salgschef den 1. juni. Han er hentet ind fra en stilling som International Account Director hos den globale rengøringskoncern Diversey og kommer til Scandinova med over 20 års salgsledelseserfaring.

- Bo er en visionær og skarp profil, som samtidig er god til at se potentialet og få det bedste frem i en organisation. Jeg er derfor overbevist om, at han er den helt rette til at hjælpe Scandinova videre i vores udvikling, udtaler adm. direktør Jacob Storm.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af gulvbranchen og lære både medarbejdere, kunder og mekanismerne i branchen at kende. Heldigvis er jeg omgivet af dygtige folk, og jeg er samtidig en meget hands-on ledertype, der foretrækker at være med, hvor tingene sker. Jeg ser frem til at komme rigtigt i gang.

Stærkt afsæt skal udvikles og skaleres op
Bo Jensen er oprindeligt uddannet fra Ballerup Handelsskole og har siden suppleret med flere efteruddannelser inden for salg og ledelse, herunder Harvard Manage Mentor. Derudover har han indgående kendskab til blandt andet SAP. 

Han har de seneste 25 år arbejdet i kemi- og rengøringsbranchen og siden 2007 i forskellige lederstillinger med fokus på blandt andet salg, kontrakter, coaching og personaleledelse for virksomheder som Blue and Green AB, Renon Rengøring og Ecolab.

I 2017 tiltrådte han jobbet som salgschef i Diversey, hvor han i slutningen af 2020 blev udnævnt til International Account Director og sad med i koncernens gruppe for Global Strategic Accounts. Han fortæller:

- Jeg kommer med stor salgserfaring og erfaring med at skabe værdi for kunder og vil forsøge at tage det bedste og bruge det til at løfte forretningen. Mit fokus bliver blandt andet at få taget de næste store skridt og skalere vores indsats. Scandinova har allerede et virkelig stærkt afsæt, og det skal vi have udviklet sammen med kunderne, slutter han af.     

Privat bor Bo Jensen i Københavns sydhavn sammen med sin kæreste. Parret tilbringer for det meste fritiden sammen med sine to voksne børn og børnebørnene.