Vi åbner i Aarhus: Kig forbi og hent skarpe åbningstilbud

I starten af februar slår vi dørene op til vores helt nye lokaler i det centrale Aarhus. Butikken er udvidet med næsten 500 kvadratmeter, og vi står klar fra tidlig morgen med skarpe tilbud, som er lige til at smutte forbi og hente.

Så er ventetiden forbi: Mandag d. 8. februar åbner vi officielt vore nye og opgraderede grossistcenter, der ligger centralt placeret på Trindsøvej 15 i Aarhus. Butikken omfatter 700 kvadratmeter og er dermed næsten 500 kvadratmeter større end grossistcenteret i Viby.

Læs mere om vores nye grossistcenter i Aarhus

På selve dagen har vi linet op med masser af skarpe tilbud, som du kan bestille i forvejen og kigge forbi og hente allerede fra morgenstunden, understreger butikschef Morten Vassard:

- Vi har glædet os enormt meget til endelig at slå dørene op og har knoklet siden årsskiftet for at få alt klar til kunderne. Nu er tiden desværre ikke til de store forsamlinger, og vi må derfor fejre åbningen inden for rammerne af de restriktioner, der gælder lige nu.

- Men det ændrer ikke på, at det bliver fantastisk at åbne, og vi glæder os til at servicere alle vores kunder med udgangspunkt i helt nye og forbedrede rammer. Der er masser af byggeaktivitet i regionen både nu og i de kommende år, og vi vil gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at hjælpe gulvfirmaerne bedst muligt, slutter Morten Vassard af.

Læs også om oprustning på medarbejderfronten i Aarhus