Scandinova Kundeservice

Scandinovas hovedlager ligger i København. Hovedlagerets sortiment er tilpasset behovet hos vores professionelle kunder, som kan vælge imellem mere end 6.000 varenumre når de skal i gang med nybyg, ombyg, renovering eller andre opgaver. Som kunde kan du altid få et godt råd med på vejen af vores faguddannede personale.

Sortimentet omfatter alt fra alle former for gulvbelægninger til overfladebehandlingsprodukter, beklædning, sikkerhedsudstyr, skinner, lim, spartelmasse, sandpapir og værktøj – skulle der mod forventning være noget vi ikke har på lager skaffer vi det. Vores lagerleverancer er dag til dag levering, mens der på fabriksleverancer kan være lidt længere leveringstid.

Kundeservice

Transformervej 10
2860 Søborg

Tel. 4450 1110

Bestilling af varer: ordre@scandinova.dk

Har du spørgsmål eller brug for et tilbud står vores faguddannede personale altid klar med et godt råd, så slutkunden får vejledning om korrekt materialevalg.

Morten Bjerre

Morten Bjerre

Intern salg / projekter
Eva Winther Jensen

Eva Winther Jensen

Intern salgskonsulent
4450 1115
evje@scandinova.dk
Anders Kjeldsen

Anders Kjeldsen

Intern salgskonsulent
4450 1118
ankj@scandinova.dk
Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.