Mission, vision & værdier

Mission

Vores mission er at bane vejen for alle gulvhåndværkere og forsyne dem med alt, hvad der sker til for, at deres værktøjskasse er fuldendt. Vi har gulvhåndværkernes ryg, når de er i tvivl, og når de har brug for hjælp. Vi vil være gulvhåndværkernes primære sparringspartner og center for gulvfaglig viden. 

En anden agenda gemmer sig også i vores mission - vi går nemlig forrest inden for den bæredygtige dagsorden. Derfor har vi de sidste år igangsat tiltag inden for indeklima og bæredygtighed, og rejsen er kun lige begyndt.

Som Danmarks største gulvgrossist er det nemlig vores ansvar at have den nyeste viden inden for byggeri. Kun på den måde kan vi vejlede vores kunder i at træffe hensigtsmæssige og bæredygtige valg.

 

Vision

Vores mål i Scandinova er hele tiden at udvikle og optimere vores kompetencer og produkter, så vi kan være vores kunders garant for de bedst mulige løsninger til gulvet.
 

Vi vil gerne være med til at sikre, at der kommer flere bæredygtige byggerier, og vi vil være med til at sikre det sunde indeklima i danske hjem, arbejdspladser og institutioner. Vi vil bringe bæredygtigheden ned i gulvhøjde.
 

Vi arbejder kontinuerligt og målrettet for at forbedre arbejdsmiljø- og vilkår for vores medarbejdere, fordi vi er velvidende om, at de bedste resultater samtidig er en afspejling af en sund og givende arbejdskultur.

Værdier

Høj faglighed - Vi er en stor flok med mange forskelligartede kompetencer. Fælles for os alle er, at hver en er karakteriseret ved en høj faglighed. Alle i Scandinova har konkrete kompetencer og erhvervserfaring inden for gulvbranchen. Vi vil meget gerne dele ud af vores viden, så vi kan hjælpe vores kunder med de bedst mulige løsninger.

Engagement - Vi er alle ildjsæle, der brænder for det, vi laver. Vi brænder for gulve, og vi brænder for vores kunder. Vi værdsætter håndværket, der er udover det sædvanlige, og vi går altid til vores arbejde med samme engagement og professionalisme. 

Ambitiøs - Vi er en virksomhed, der arbejder professionelt og målrettet. Vi skaber resultater og agter hele tiden at blive endnu bedre til det, vi laver. Vores ambitioner afspejler både vores mål, og vores måde at nå dem på. Vi vil nemlig fortsat være foregangspersoner i gulvbranchen og vores kunders foretrukne sparringspartner.

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig

– og hvilke fordele du kan opnå i et fremtidigt samarbejde.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.