BONA CERTIFIED ELASTIC® PROGRAM

Oplev alle fordelene med Bona

Som certificeret Bona Elastic partner har du den nødvendige viden til at renovere halvhårde gulve såsom linoleum, LVT, gummi og PU-gulve.

Med Bona Elastic System skaber vi rammerne for et betroet netværk af eksperter indenfor renovering af halvhårde gulve.

Scandinovas Bona Certified Elastic Program konsulent er Klaus Fritzbøger.

Klaus Fritzbøger

Klaus Fritzbøger

Teknisk konsulent

Fordele og hvordan man bliver en Bona Certified Elastic Partner

Der er mange fordele ved at være en Bona Certified Elastic Partner:

 

  • Uddannelse i Bona Elastic produkter
  • Støtte til salg
  • Støtte fra Bonas stærke brand
  • Markedsføringsmateriale

Renovér for en lysere fremtid

De positive effekter ved at renovere i forhold til at udskifte et gulv er tydelige. Energibesparelserne, når du vælger renovering frem for udskiftning af gulvet, er helt op til 95% og reducerer kuldioxidudledningen med op til 90%.

HVAD BETYDER DET SÅ?

For din kunde betyder en renovering på 50 m² sammenlignet med et nyt gulv, at du sparer i CO2-emissioner, end hvad der ville være blevet udledt under en 1.100 km biltur mellem Berlin og Paris.

Noget at tænke på, når gulvets tilstand tillader renovering!

GENTÆNK, FORNY, RENOVÉR

Oplev en ny dimension til gulvrenovering - Se videoen med Klaus, der renoverer en slidt kantine.

Problemer med gamle, slidte elastiske gulve i dine lokaler?

Bona tilbyder en innovativ og professionel løsning til at renovere linoleum, PVC, vinyl, gummi og LVT-gulve og give dem nyt liv.

Ønsker dine kunder et nyt look til dine gulve, er mulighederne for forandring og fornyelse stort set uendelige, og renoveringstiden er også kortere, end du lige skulle tro.

Måske vil dine kunder bare gerne have, at gulvene får den glans tilbage, de havde, da de var nye. Uanset hvad har Bona løsningen til gulve på hospitaler, sundhedscentre, skoler, offentlige bygninger og kontorer.

Bliv ekspert i Bona Pure produkter

Med Bona Pure behandling får gulvet en flot og ensartet overflade, der er multiresistent over for snavs og bakterier. Det gør, at indeklimaet og det generelle arbejdsmiljø i høj grad bliver forbedret, fordi man kan færdes i friske og hygiejniske omgivelser.

Bona Pure er udviklet til kommercielle områder, der er særligt trafikerede som indkøbscentre, hospitaler, skoler og andre offentlige institutioner. 

Vil du vide mere?

For mere information om kurset som for eksempel priser og datoer, skal du kontakte Klaus Fritzbøger på mail klaf@scandinova.dk eller telefon 2773 9230.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.