Vores arbejdsplads

Scandinova er Danmarks største gulvgrossist, og vores kæde er fordelt på fem arbejdspladser i hver landsdel. Vi består af et stærkt og professionelt arbejdsmiljø, der har et evigt fokus på den høje faglighed. Her, kan du læse meget mere om, hvem Scandinova er som arbejdsplads, og alle de muligheder vores arbejde består af.

I Scandinova er vi lige så forskellige som de gulvfolk, vi arbejder med og til ære for. Hver dag gør vi en indsats for at bidrage med viden, sparring og uundværlige produkter og udstyr, der forbedrer gulvbranchen. Det er nemlig vores fælles indsats for at gøre gulvbranchen endnu bedre og mere værdifuld, der samler- og binder os sammen hver eneste dag. 

Bæredygtighed i gulvhøjde

Det, der kendetegner Scandinova, er vores ubetingede loyalitet til vores kunder. Uanset hvad de har brug for, har vi deres ryg - og vi hjælper dem gladeligt igennem hver en proces, de har behov for hjælp til. 

Vi arbejder aktivt og målrettet på fortsat at være gulvfolkets primære sparringspartner. Vi arbejder på at bringe bæredygtighed ned i gulvhøjde, og vi gør en dyd ud af at være en mangfoldig arbejdsplads. Det ser vi nemlig som vores virksomheds store styrker. 

Vil du med på holdet?

Som en del af Scandinova bliver du en del af et solidt, muntert og fagligt fællesskab. Vi arbejder sammen på tværs af afdelinger, kompetencer og erfaringer. Vi keder os aldrig, og humøret er altid højt. Netop denne symfoni af kvaliteter og egenskaber, giver dig som ansat i Scandinova, rigtig gode betingelser for at udvikle dig både fagligt og personligt.

I Scandinova trives vi med det høje tempo og høje ambitioner. Vi stiller krav til os selv og hinanden, men vi hjælper også, hvor der er behov for det.

 

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig

– og hvilke fordele du kan opnå i et fremtidigt samarbejde.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.