NYHEDER

Scandinova nyheder og pressemeddelelser

Her på siden finder du alle vores nyheder.

Er du interesseret i at følge med i vores seneste opdateringer?
Her på siden lægger vi vores nyheder og pressemeddelelser op, så du altid kan følge med, når der sker noget nyt i Scandinova. Du kan her finde vores oversigt over vores nyeste og relevante nyheder. Vi vil nemlig gerne dele vores initiativer, kampagner og opdateringer med vores kunder, som dig. Vores nyheds-sektion er en værdifuld informationskilde på vores hjemmeside, så du kan få en dybere indsigt i, hvad der sker hos os. 

På vores nyhedsunderside sørger vi for at opdatere med de seneste nyheder om os.
Listen fungerer også som et nyhedsarkiv.

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Vi skal tale om værdiskabelse

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.