Nyheder

Godt håndværk gør historisk slotsparket endnu bedre

HR Gulvservice har gennem tømrerfirmaet Christian Bjerregaard netop færdiggjort renoveringen af 143 kvadratmeter mosaikparket for en privat bygherre i det centrale København. Den oprindelige lamelbelægning er udskiftet med massive egetræselementer, som efterfølgende er behandlet med BONA 2K olie. Her har en enkelt påføring været nok til at opnå den ønskede finish, og gulvfirmaet har dermed sparet en arbejdsgang.

Pas på indbrud i varebilen

Mere end 4 ud af ti byggevirksomheder har det seneste år haft indbrud i varebilen, og Østjyllands Politi har før sommerferien advaret om en bølge af tyverier. Her får du en håndfuld gode råd til, hvordan du mindsker risikoen for indbrud i din varebil. 

Fra nedslidt linoleum til lækkert nyt PUR-look

Hvorfor smide en brugbar belægning ud, hvis en hurtig målrettet genopfriskning er alt, hvad der skal til for at give den nyt liv? Sådan lyder det fra Rasal Gulvservice, som har anvendt Bona Elastic systemet til flot gulvrenovering på kollegiet NORK i Aalborg.

Hundredvis af håndværkere samlet til gulvbranchens årlige træf

Der var faglige indslag og underholdning med speederen i bund, da Scandinova onsdag d. 8. maj bød over 600 håndværkere indenfor til gulvbranchens årlige fagmesse. ”En god og oplagt mulighed for at mødes og netværke for både leverandører og entreprenører,” lyder det fra Gulvbranchen under Dansk Byggeri. 

Faglært gulvmand stempler ind

Scandinova opruster på rådgivningsfronten med Anders H. Nielsen som ny kørende sælger på Fyn samt Sønder- og Midtjylland. Han er udlært gulvlægger og ser frem til at komme ud og hjælpe kunderne med at få de helt rigtige løsninger til deres projekter.

Ses vi til leverandørmorgen?

Gå ikke glip af månedens faglige vitaminindsprøjtning, der denne gang sætter fokus på værktøj og redskaber – for førsteklasses gulvarbejde kræver bare førsteklasses udstyr! 

Mød din kontaktperson

Vores medarbejdere er fordelt på vores call-center samt fire grossistcentre i Herlev, Odense, Aarhus og Aalborg – og du kan samtidig møde dem lige her på siden. De præsenterer nemlig sig selv i en række videoportrætter, så du kan få et indtryk af, hvem der tager imod dig, når du tager kontakt til os.

Det er menneskene, der trækker

Peter Hoffmann er ny konsulent i lak & slib og kommer til Scandinova med 16 års gulvsliber-erfaring – heraf de seneste 6 år som afdelingsleder hos Snedkermester Arne Petersen A/S. Han er ikke i tvivl om, hvad han ser mest frem til som ny konsulent: ”Det er at møde kunderne, lære dem at kende og være der for dem i det daglige,” fortæller han.

Mindre papirbøvl i gulvfirmaet efter sommerferien

Nye regler fra Arbejdstilsynet betyder, at du pr. 1. juli 2019 ikke længere skal lave skriftlige arbejdspladsbrugsanvisninger for farlige stoffer og materialer i dit gulvfirma. Læs her, hvad det betyder for din dagligdag.

Skarpe fif til lavere tilbuds-omkostninger

Hvordan kan du nedbringe omkostningerne i forbindelse med tilbud, når du byder ind på opgaver i udbud? Vi giver dig fem gode råd fra Dansk Byggeri og Bygherreforeningen, så du er sikker på at bruge tiden rigtigt og undgår unødigt høje omkostninger.

Dobbeltfejring i Aalborg

Der var burger, brus og bajer på menuen, da vi kunne fejre Lisa Vestergaards 25 års jubilæum i Aalborg den 16. maj 2019.

Formel 1, frisører og faglighed danner ramme om årets gulvmesse

Der er lagt op til masser af faglige indslag og underholdning med speederen helt i bund, når vi onsdag d. 8. maj slår dørene op til årets gulvmesse. Du kan bl.a. kigge forbi XpertPro-standen og høre om opkvalificering, prøve en tur i den helt nye formel 1 simulator, eller få en gratis klipning hos frisørerne.

Bliv helt skarp på de nyeste gulv-trends

Skynd dig at sætte kryds i kalenderen ud for fredag d. 5. april. Her slår vi dørene op til leverandørmorgen i vores grossistcenter i København – denne gang med fokus på konkret sparring og rådgivning om dine aktuelle projekter samt behandling og pleje af trægulve.

Nu kan du samle hele indkøbet ét sted

Scandinova har netop indgået samarbejde med WOCA som totalleverandør af bl.a. lud, sæbe og olier. Det betyder, at du nu får dækket hele dit behov for gulvbehandling og -pleje hos Scandinova, så du sparer både tid, kørsel og udgifter i det daglige.

Sådan vælger du de bæredygtige gulvløsninger

Nyt branchesamarbejde sætter fokus på, hvordan du som håndværker får nemmere ved at vælge bæredygtige løsninger fra starten. På den måde får du hurtigt overblik over mulighederne og kan nemmere tilrettelægge dit gulvarbejde.

Nyt fra Gulvfakta – få hurtigt overblik over ændringerne

Det er afgørende for kvaliteten af dit arbejde og din rådgivning, at du løbende har adgang til den nyeste viden om gulve, så du nemt kan holde dig opdateret. Derfor finder du altid alle gældende regler og gulv krav på gulvfakta.dk, som du nemt kan tjekke på alle tider af døgnet – uanset om du står med mobilen eller tablet i hånden på byggepladsen eller sidder foran din computer på kontoret.

Fyraftensmøder med fokus på faglig opkvalificering

Både i Aalborg, Aarhus og Odense har vi i foråret inviteret indenfor til fyraftensmøder, hvor deltagerne blev klædt på til at arbejde med de nyeste løsninger ude hos deres egne kunder. ”Vi gentager succesen til efteråret over hele landet,” lover salgschef Anders Daugstrup.

Pas på fingerene!

Når FEIN byder velkommen til årets syvende leverandør-morgen hos Scandinova København, er det ikke den løftede pegefinger, de kommer med. I stedet handler det om vibrationer, der kan give ’hvide fingre’, og hvordan du kan undgå dem i dit arbejde.  

Sådan sikrer vi dag-til-dag levering

Som totalleverandør til gulvbranchen råder Scandinova over den lagerkapacitet, det kræver at kunne levere fra dag til dag på selv de største projekter. Det gør det nemt for dig at levere dine løsninger til rette tid og i rette kvalitet, næsten uanset hvor i landet du laver gulve.  

Satser du også på sildeben?

Det gør vi! Kig derfor forbi din nærmeste Scandinova og kom 360 grader rundt om opgaven.

Ny certificering skal løfte gulvsliberfaget til nye højder

Vi har for nylig lanceret certificeringsordningen Bona Certified Craftsman. Den skal styrke både håndværk og designmuligheder for dig, der laver behandling af trægulve.
 

Husk at sætte kryds i kalenderen!

Tag en time ud af dit program og få skarpe input til de næste måneders arbejde: På fredag  den 1. februar står vi nemlig igen klar med et par morgenfriske leverandører i Søborg. Og denne gang er det med fokus på effektive fif og tricks til, hvordan du laver undergulve nemt og korrekt – hver gang.