Nyheder

Bliv helt skarp på de nyeste gulv-trends

Skynd dig at sætte kryds i kalenderen ud for fredag d. 5. april. Her slår vi dørene op til leverandørmorgen i vores grossistcenter i København – denne gang med fokus på konkret sparring og rådgivning om dine aktuelle projekter samt behandling og pleje af trægulve.

Nu kan du samle hele indkøbet ét sted

Scandinova har netop indgået samarbejde med WOCA som totalleverandør af bl.a. lud, sæbe og olier. Det betyder, at du nu får dækket hele dit behov for gulvbehandling og -pleje hos Scandinova, så du sparer både tid, kørsel og udgifter i det daglige.

Ny certificering skal løfte gulvsliberfaget til nye højder

Vi har for nylig lanceret certificeringsordningen Bona Certified Craftsman. Den skal styrke både håndværk og designmuligheder for dig, der laver behandling af trægulve.
 

 

Satser du også på sildeben?

Det gør vi! Kig derfor forbi din nærmeste Scandinova og kom 360 grader rundt om opgaven.

Sådan sikrer vi dag-til-dag levering

Som totalleverandør til gulvbranchen råder Scandinova over den lagerkapacitet, det kræver at kunne levere fra dag til dag på selv de største projekter. Det gør det nemt for dig at levere dine løsninger til rette tid og i rette kvalitet, næsten uanset hvor i landet du laver gulve.   

 

Husk at sætte kryds i kalenderen!

Tag en time ud af dit program og få skarpe input til de næste måneders arbejde: På fredag  den 1. februar står vi nemlig igen klar med et par morgenfriske leverandører i Søborg. Og denne gang er det med fokus på effektive fif og tricks til, hvordan du laver undergulve nemt og korrekt – hver gang.

Faglært gulvmand stempler ind i salgsteamet

Scandinova opruster på rådgivningsfronten med Anders H. Nielsen som ny kørende sælger på Fyn samt Sønder- og Midtjylland. Han er udlært gulvlægger og ser frem til at komme ud og hjælpe kunderne med at få de helt rigtige løsninger til deres projekter.

Ses vi til leverandørmorgen?

Gå ikke glip af månedens faglige vitaminindsprøjtning, der denne gang sætter fokus på værktøj og redskaber – for førsteklasses gulvarbejde kræver bare førsteklasses udstyr! 
 


 

Mød din kontaktperson

Vores medarbejdere er fordelt på vores call-center samt fire grossistcentre i Herlev, Odense, Aarhus og Aalborg – og du kan samtidig møde dem lige her på siden. De præsenterer nemlig sig selv i en række videoportrætter, så du kan få et indtryk af, hvem der tager imod dig, når du tager kontakt til os.