Nyheder

Scandinova-butikkerne har ændrede åbningstider mellem jul og nytår

Mellem jul og nytår 2022 har vi ændrede åbningstider hos Scandinova. Du kan finde åbningstiderne for din lokale Scandinova-butik og se, hvornår de har åbent i perioden.

LÆS MERE HER

Ny produktserie der gør vedligehold lettere – det er klimamæssigt i orden!

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning. På den måde kan du lettere tage det bedste valg for miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

LÆS MERE HER

Kom til GULVMESSEN 2022 den 2. juni

GULVMESSEN 2022 løber af stablen med et brag den 2. juni, når vi endnu en gang samler hele branchen til en sjov og spændende dag. I år stiller messen skarpt på bæredygtighed, og de mange udstillere kommer med stærke tilbud og holdbare løsninger til gulvet. Det hele foregår i Scandinova Søborg på Transformervej 10.

LÆS MERE HER

Scandinova indtager gulvet med miljømærkning af egne lakker

Bæredygtighed er på alles læber. Ingen undtaget. Under det omfattende bæredygtighedsbegreb er indeklima, og det er nu kommet ned i gulvhøjde. Landets største gulvgrossist har nemlig ved udgangen af 2021 fået Indeklimamærket på samtlige private label-gulvlakker.

LÆS MERE HER

Scandinova regulerer priser pr. 1. januar 2022

Markedet er, som vi nok alle har bemærket, meget ustabil og meget påvirket af coronakrisen. 

LÆS MERE HER

Et ualmindeligt begivenhedsrigt år i gulvbranchen

2021 var åbningen af ikke færre end tre nye butikker, afholdelse af en vellykket gulvmesse, prisstigninger på op imod 10-20 procent, certificeringer og opgraderinger.

LÆS MERE HER

Åbningstider mellem jul og nytår 2021

LÆS MERE HER

Vi indtager Vestegnen

Vi runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

LÆS MERE HER

Kom til åbningsfest med gode tilbud på Cikorievej

Butikken i Odense er klar til at byde kunder og andre besøgende indenfor til en tilbudsrig åbningsfest, hvor der serveres lidt godt til ganen af både vådt og tørt hele dagen igennem.

LÆS MERE HER

Ændrede åbningstider i Søborg fredag d. 26. november

Grundet status har vi ændrede åbningstider fredag d. 26. november i Søborg.

LÆS MERE HER

Musik, modeshow og masser af tilbud til stor grøn fødselsdagsfest

Vi fylder nemlig 60 år og fejrer dagen ved at rulle den helt store grønne løber ud til et kæmpe udvalg af bæredygtige og miljørigtige løsninger fra de mange leverandører.  

LÆS MERE HER

Vi vil hjælpe gulvfirmaer til effektiv genanvendelse

Vi støtter op om Tarketts nye genanvendelsesordning, og vi vil gøre det lettere for gulvfirmaerne at bidrage til øget genanvendelse. 

LÆS MERE HER

Scandinova i Odense får mere plads

Mandag den 11. oktober slår Scandinova grossistcenter i Odense dørene op til deres nye butik på i alt 400 kvadratmeter med alt, hvad hjertet kan begære inden for gulve og tilbehør. 

 

LÆS MERE HER

Førsteklasses lyddæmpning til alle gulvtyper

Der er kæmpe efterspørgsel på effektiv lyddæmpning, og hvorfor gå ned på kvaliteten? Vi er klar med miljørigtige løsninger til alle gulvtyper, så du fra starten sikrer lyddæmpning, der holder i længden.

LÆS MERE HER

Justering af priser og fragtbetingelser

Grundet stigende fragtpriser, knaphed på råvarer og mangel på komponenter og indholdsstoffer hos vores leverandører, opdaterer vi vores priser pr. 1. maj 2021. Du kan læse om, hvilke produkter, der berøres her i linket.

LÆS MERE HER

Prisregulering pr. 1. august

Byggebranchen drukner i prisstigninger og vores leverandører oplever knappe ressourcer på råvarer.

LÆS MERE HER

Vi åbner i Aarhus: Kig forbi og hent skarpe åbningstilbud

I starten af februar slår vi dørene op til vores helt nye lokaler i det centrale Aarhus. Butikken er udvidet med næsten 500 kvadratmeter, og vi står klar fra tidlig morgen med skarpe tilbud, som er lige til at smutte forbi og hente.

LÆS MERE HER

Velkommen til vores nye salgschef

Vi opruster med en ny salgschef i skikkelse af 49-årige Bo Jensen, der er tiltrådt 1. juni og kommer med over 20 års erfaring inden for salgsledelse – senest som International Account Director hos rengøringsgiganten Diversey. 

LÆS MERE HER

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden.

LÆS MERE HER

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist. Hvor ser han de vigtigste udfordringer og muligheder for branchen? – og hvilken udvikling skal vi forvente de næste år?   

LÆS MERE HER

Genanvendelse af gamle gulve

Både private bygherrer, virksomheder og offentlige aktører efterspørger i højere grad bæredygtige løsninger, og efterspørgslen vil fortsætte med at stige i de kommende år. Derfor vil vi i samarbejde med Tarkett hjælpe gulvlæggere i hele landet med at genanvende gulvmaterialer. Det sker gennem indsamling af gamle gulve og installationsspild i vores butikker.

LÆS MERE HER

Ny dato for GVK-kursus

Nåede du ikke at tilmelde dig Gulvbranchens vådrumskursus for vådrumsansvarlige, som skulle være afholdt d. 8. april? Så kan du ånde lettet op. Kurset er nemlig blevet udskudt til den 2. juni.

LÆS MERE HER

Hvorfor er 632 år vigtigt at huske?

Det er det, fordi det er den samlede erfaring inden for gulvbranchen, som du hver dag kan trække på hos Scandinova. Vi sætter nemlig en ære i altid at kunne hjælpe dig med fagligt velfunderet sparring og inspiration, så du kommer bedst muligt videre med din opgave.

LÆS MERE HER

Vi opruster med ny supply chain management profil

Hos Scandinova investerer vi løbende på flere fronter for at kunne optimere vores service til gulvfirmaer i hele landet. Senest har vi oprustet med en supply chain manager i form af Tina Toft Olsen, der med 24 års ledelses- og indkøbserfaring fra blandt andet Matas får til opgave at videreudvikle hele Scandinovas lager- og leveringssetup.

LÆS MERE HER

Nye priser 2021

Vi opdaterer vores priser pr. 1. februar 2021. Du kan derfor finde vores nye prisliste her på hjemmesiden eller i vores gulvcentre.

LÆS MERE HER

Godt arbejdsmiljø bygger på en trivselskultur

Arbejdsmiljøarbejdet i byggeriet handler ofte om sikkerhed på byggepladsen og reduktion af ulykker og skader. Men faktisk starter godt arbejdsmiljø et helt andet sted – nemlig med medarbejdere, der trives i det daglige.

LÆS MERE HER

Vi rykker til større lokaler i Aarhus

Vi har netop underskrevet kontrakten på et nyt 700 kvadratmeter lejemål på Trindsøvej i det centrale Aarhus. Det er en markant udvidelse af virksomhedens nuværende rammer på 270 kvadratmeter i Viby. ”Det stigende antal opgaver i midtbyen gør, at vi har ønsket at komme endnu tættere på kunderne,” fortæller vores nyligt udnævnte butikschef.   

LÆS MERE HER

Nyt ansigt hos Scandinova Aarhus

Bjarne Schmidt er det nye ansigt, du møder i vores gulvcenter i Aarhus. Efter 7 år i Tæppeland og en afstikker til møbelbranchen er Bjarne tilbage på gulvet. ”Jeg glæder mig først og fremmest til at være med til at sikre, at kunderne får den rette vejledning, så de kan nå trygt i mål med deres arbejde,” fortæller han.

LÆS MERE HER

Dag-til-dag-levering skal sikre fremdrift i uforudsigelig branche

Uforudsete omstændigheder er hverdag for landets håndværkere, der i forvejen skal levere under stort tidspres. Derfor har vi som Danmarks førende gulvgrossist investeret i at sikre tilstrækkelig kapacitet til at kunne levere op mod 6000 varenumre fra dag til dag i stort set hele landet.  

LÆS MERE HER

25 år med lak og slib: En brancheprofil takker af

Allan Vinderslev har siden 1995 stået i spidsen for vores grossistcenter i Aarhus. Nu overlader han efter 25 år som butikschef en forretning i vækst til yngre kræfter og går på pension. Han har sidste arbejdsdag torsdag den 26. november.

LÆS MERE HER

Nyt outlet åbner for ekstra gode handler – i hele landet

Med pallevis af kvalitetsløsninger fra hele bredden af vores sortiment byder vi velkommen i et helt nyt outlet fra uge 44. Her finder du alt fra profiler og belægninger til værktøj og maskiner. 

LÆS MERE HER

Nyt fra gulvfakta

Har du helt styr på dine gulvfakta? Ellers kan du i hvert fald hurtigt klikke ind på gulvfakta.dk. Der er senest kommet nyt om planhed og spartling, så du kan blive endnu bedre klædt på til arbejdet ude hos kunderne.

LÆS MERE HER

Vintertid er også byggetid: Her er en håndfuld gode fif

Byggeriet går ind i vinterperioden allerede fra den 1. oktober, og det betyder ekstra fokus på lave temperaturer. Vi har samlet nogle tips til dig, der udfører gulvarbejde om vinteren, så du minimerer risikoen for problemer, hvis gulvoverfladerne fx er meget kolde.

LÆS MERE HER

En fagmand stempler ind

Vi opruster i Midtjylland med Nicklas Nørbo som ny salgskonsulent fra 1. september. Han er udlært gulvlægger i 2015 og har siden arbejdet med salg og rådgivning i flere brancher.

LÆS MERE HER

Seneste nyt om varebiler: Her er dit hurtige overblik

Året er allerede godt i gang, og det gælder også på varebilsfronten: Nye miljøkrav, varebilsregistrering og vinterdæk er bare nogle af emnerne lige nu. Få hurtigt overblik og undgå ubehagelige overraskelser.

LÆS MERE HER

Kom til Ardex temadage hos Scandinova

Kom til ARDEX-temadage i Scandinova Aalborg, Aarhus, Odense og Søborg, hvor de friske folk fra ARDEX vil fortælle mere om kongespartlen K15, fikseringslime og ikke mindst ARDEX K11. 

LÆS MERE HER

Seneste nyt fra gulvfakta.dk

Har du besøgt gulvfakta.dk for nylig? Ellers kan du med fordel læse med her om de nyeste tiltag om installationsgulve og spartling. Vi giver dig hurtigt overblik, så du nemt holder dig ajour med udviklingen.

LÆS MERE HER

Vi sætter arbejdsmiljøet til debat

Mange gulvfolk forlader branchen før tid. Den udvikling skal vendes, og vi lægger derfor sammen med Gulvbranchen under Dansk Byggeri og Byggeriets Arbejdsmiljøbus op til debat om arbejdsmiljøet på gulvet.

LÆS MERE HER

Velkommen til vores nye direktør

Pr. 1. juli får vi ny mand ved roret, når Jacob Storm (41) overtager posten som adm. direktør. Han er hentet ind fra Diversey, hvor han som Country Director blandt andet har stået for en fordobling af EBITDA i Danmark i løbet af de seneste syv år.

LÆS MERE HER

Stærk brancheprofil vender hjem til Scandinova

Vi byder velkommen tilbage til Thomas Refsgaard Købsted, der netop er startet i vores gulvcenter i Søborg. Han kommer fra Københavns Gulvcenter og har over 25 års erfaring fra branchen. ”Jeg glæder mig først og fremmest til at være med til at sikre, at vi giver kunderne en førsteklasses oplevelse, så de får en god arbejdsdag,” fortæller han.

LÆS MERE HER

Pas på nallerne

Her hos Scandinova kommer vi ikke med løftede pegefingre, men vi vil gerne passe på vores kunder.

Det gælder fx de vibrationer, som du udsætter dig selv for i hverdagen. Vibrationer der kan give nedsat følesans eller såkaldte ’hvide fingre’. Læs her, hvordan du minimerer risikoen. 

LÆS MERE HER

Er du underentreprenør? Her er en håndfuld fif

Undgå tvister og kom bedst muligt fra start med byggesagen, når du er underentreprenør. Vi giver dig 10 gode råd fra Dansk Byggeri, så du mindsker risikoen for at havne i fedtefadet eller komme i klemme.

LÆS MERE HER

Stort tillykke til Årets Gulvmand 2020!

Fredag den 12. juni blev Danmarks bedste håndværkere kåret live på Facebook – herunder en håndfuld knivskarpe gulvfirmaer. Vi ønsker alle vindernet stort tillykke med den velfortjente titel.

LÆS MERE HER

Det er menneskene, der trækker

Peter Hoffmann er ny konsulent i lak & slib og kommer til Scandinova med 16 års gulvsliber-erfaring – heraf de seneste 6 år som afdelingsleder hos Snedkermester Arne Petersen A/S. Han er ikke i tvivl om, hvad han ser mest frem til som ny konsulent: ”Det er at møde kunderne, lære dem at kende og være der for dem i det daglige,” fortæller han.

LÆS MERE HER

Undgå overbelastning af kroppen, når du arbejder i gulvhøjde

Traditionelt har gulvlægning og gulvslibning været ensbetydende med belastende arbejdsstillinger og knæliggende arbejde. Men nedslidningen af gulvhåndværkere skal være fortid! Derfor har vi samlet en håndfuld gode råd til, hvordan du mindsker risikoen for at overbelaste kroppen, når du arbejder i gulvhøjde.

LÆS MERE HER

Slå fartrekord med limfrit designgulv

Scandinova tilbyder nu det opgraderede klæbemiddelfrie Altro Cantata™ – med helt nye design og farver, herunder 12 træ-look og 4 terrazzo-look. Du halverer installationstiden sammenlignet med et traditionelt limet gulv. 

LÆS MERE HER

Mindre papirbøvl i gulvfirmaet efter sommerferien

Nye regler fra Arbejdstilsynet betyder, at du pr. 1. juli 2019 ikke længere skal lave skriftlige arbejdspladsbrugsanvisninger for farlige stoffer og materialer i dit gulvfirma. Læs her, hvad det betyder for din dagligdag.

LÆS MERE HER

Sådan vælger du de bæredygtige gulvløsninger

Nyt branchesamarbejde sætter fokus på, hvordan du som håndværker får nemmere ved at vælge bæredygtige løsninger fra starten. På den måde får du hurtigt overblik over mulighederne og kan nemmere tilrettelægge dit gulvarbejde.

LÆS MERE HER

Undgå smitterisiko ude hos kunderne

Når du følger forholdsreglerne fra Sundhedsstyrelsen, mindsker du risikoen for at blive smittet eller selv smitte andre. Derudover har flere af byggeriets aktører samlet flere gode råd til dig, der stadig er med til at holde hjulene i gang, så du kan arbejde trygt og sikkert ude hos kunderne. 

LÆS MERE HER

Skarpe fif til lavere tilbuds-omkostninger

Hvordan kan du nedbringe omkostningerne i forbindelse med tilbud, når du byder ind på opgaver i udbud? Vi giver dig fem gode råd fra Dansk Byggeri og Bygherreforeningen, så du er sikker på at bruge tiden rigtigt og undgår unødigt høje omkostninger.

LÆS MERE HER

Nyt fra Gulvfakta – få hurtigt overblik over ændringerne

Det er afgørende for kvaliteten af dit arbejde og din rådgivning, at du løbende har adgang til den nyeste viden om gulve, så du nemt kan holde dig opdateret. Derfor finder du altid alle gældende regler og gulv krav på gulvfakta.dk, som du nemt kan tjekke på alle tider af døgnet – uanset om du står med mobilen eller tablet i hånden på byggepladsen eller sidder foran din computer på kontoret.

LÆS MERE HER

Nye priser i 2020

Vi opdaterer vores priser pr. 1. marts 2020. Du kan derfor finde vores nye prisliste her på hjemmesiden eller i vores gulvcentre.

LÆS MERE HER

Dobbeltfejring i Aalborg

Der var burger, brus og bajer på menuen, da vi kunne fejre Lisa Vestergaards 25 års jubilæum i Aalborg den 16. maj 2019.

LÆS MERE HER

Fyraftensmøder med fokus på faglig opkvalificering

Både i Aalborg, Aarhus og Odense har vi i foråret inviteret indenfor til fyraftensmøder, hvor deltagerne blev klædt på til at arbejde med de nyeste løsninger ude hos deres egne kunder. ”Vi gentager succesen til efteråret over hele landet,” lover salgschef Anders Daugstrup.

LÆS MERE HER

Nyt sildebensgulv bidrager til hyggelig café-stemning

Café HumleChok er hurtigt blevet et trækplaster i det centrale Silkeborg. Det skyldes ikke mindst den gode stemning i lokalerne, der er moderniseret med LVT-sildebensgulve udført af Sterno Gulve.

LÆS MERE HER

Formel 1, frisører og faglighed danner ramme om årets gulvmesse

Der er lagt op til masser af faglige indslag og underholdning med speederen helt i bund, når vi onsdag d. 8. maj slår dørene op til årets gulvmesse. Du kan bl.a. kigge forbi XpertPro-standen og høre om opkvalificering, prøve en tur i den helt nye formel 1 simulator, eller få en gratis klipning hos frisørerne.

LÆS MERE HER

Pas på fingerene!

Når FEIN byder velkommen til årets syvende leverandør-morgen hos Scandinova København, er det ikke den løftede pegefinger, de kommer med. I stedet handler det om vibrationer, der kan give ’hvide fingre’, og hvordan du kan undgå dem i dit arbejde.  

LÆS MERE HER

Åbent hus-arrangementer hos Scandinova

For nyligt dannede vores grossistcentre i hele landet rammerne for en række eftermiddage med fagligt fokus.

En stor tak til leverandørerne for de faglige indspark og ikke mindst til de mange veloplagte gulv-entusiaster, der lagde vejen forbi.

LÆS MERE HER

Bliv helt skarp på de nyeste gulv-trends

Skynd dig at sætte kryds i kalenderen ud for fredag d. 5. april. Her slår vi dørene op til leverandørmorgen i vores grossistcenter i København – denne gang med fokus på konkret sparring og rådgivning om dine aktuelle projekter samt behandling og pleje af trægulve.

 

LÆS MERE HER

Sådan sikrer vi dag-til-dag levering

Som totalleverandør til gulvbranchen råder Scandinova over den lagerkapacitet, det kræver at kunne levere fra dag til dag på selv de største projekter. Det gør det nemt for dig at levere dine løsninger til rette tid og i rette kvalitet, næsten uanset hvor i landet du laver gulve.  

LÆS MERE HER

Godt håndværk gør historisk slotsparket endnu bedre

HR Gulvservice har gennem tømrerfirmaet Christian Bjerregaard netop færdiggjort renoveringen af 143 kvadratmeter mosaikparket for en privat bygherre i det centrale København. Den oprindelige lamelbelægning er udskiftet med massive egetræselementer, som efterfølgende er behandlet med BONA 2K olie. Her har en enkelt påføring været nok til at opnå den ønskede finish, og gulvfirmaet har dermed sparet en arbejdsgang.

LÆS MERE HER

Nu kan du samle hele indkøbet ét sted

Scandinova har netop indgået samarbejde med WOCA som totalleverandør af bl.a. lud, sæbe og olier. Det betyder, at du nu får dækket hele dit behov for gulvbehandling og -pleje hos Scandinova, så du sparer både tid, kørsel og udgifter i det daglige.

LÆS MERE HER

Satser du også på sildeben?

Det gør vi! Kig derfor forbi din nærmeste Scandinova og kom 360 grader rundt om opgaven.

LÆS MERE HER

Pas på indbrud i varebilen

Mere end 4 ud af ti byggevirksomheder har det seneste år haft indbrud i varebilen, og Østjyllands Politi har før sommerferien advaret om en bølge af tyverier. Her får du en håndfuld gode råd til, hvordan du mindsker risikoen for indbrud i din varebil. 

LÆS MERE HER

Mød din kontaktperson

Vores medarbejdere er fordelt på vores call-center samt fire grossistcentre i Herlev, Odense, Aarhus og Aalborg – og du kan samtidig møde dem lige her på siden. De præsenterer nemlig sig selv i en række videoportrætter, så du kan få et indtryk af, hvem der tager imod dig, når du tager kontakt til os.

LÆS MERE HER

Husk at sætte kryds i kalenderen!

Tag en time ud af dit program og få skarpe input til de næste måneders arbejde: På fredag  den 1. februar står vi nemlig igen klar med et par morgenfriske leverandører i Søborg. Og denne gang er det med fokus på effektive fif og tricks til, hvordan du laver undergulve nemt og korrekt – hver gang.

LÆS MERE HER

Fra nedslidt linoleum til lækkert nyt PUR-look

Hvorfor smide en brugbar belægning ud, hvis en hurtig målrettet genopfriskning er alt, hvad der skal til for at give den nyt liv? Sådan lyder det fra Rasal Gulvservice, som har anvendt Bona Elastic systemet til flot gulvrenovering på kollegiet NORK i Aalborg.

LÆS MERE HER

Faglært gulvmand stempler ind

Scandinova opruster på rådgivningsfronten med Anders H. Nielsen som ny kørende sælger på Fyn samt Sønder- og Midtjylland. Han er udlært gulvlægger og ser frem til at komme ud og hjælpe kunderne med at få de helt rigtige løsninger til deres projekter.

LÆS MERE HER

Ny certificering skal løfte gulvsliberfaget til nye højder

Vi har for nylig lanceret certificeringsordningen Bona Certified Craftsman. Den skal styrke både håndværk og designmuligheder for dig, der laver behandling af trægulve.

LÆS MERE HER

Hundredvis af håndværkere samlet til gulvbranchens årlige træf

Der var faglige indslag og underholdning med speederen i bund, da Scandinova onsdag d. 8. maj bød over 600 håndværkere indenfor til gulvbranchens årlige fagmesse. ”En god og oplagt mulighed for at mødes og netværke for både leverandører og entreprenører,” lyder det fra Gulvbranchen under Dansk Byggeri. 

LÆS MERE HER

Ses vi til leverandørmorgen?

Gå ikke glip af månedens faglige vitaminindsprøjtning, der denne gang sætter fokus på værktøj og redskaber – for førsteklasses gulvarbejde kræver bare førsteklasses udstyr! 

LÆS MERE HER