En revolution rammer Scandinova

Næste generation af ekstra slidstærke lakker

Takket være en ny generation af hærdningsteknologi tilbyder Bona Traffic GO en ideel kombination af enkelhed i arbejdet med den slidstærke holdbarhed af en high-end 2K lak. Den innovative hærdningsteknologi med indbygget hærder markerer et væsentligt skridt fremad for enkel, effektiv og sikker lak. Opfylder fremtidens sikkerheds- og sundhedskrav – Bona Traffic GO.

Bona Traffic GO kombinerer enkelhed og effektivitet med holdbarheden og ydeevnen af et ægte 2K-produkt. Bona Traffic GO er isocyanatfri og sikrer en sundere anvendelse, der er langt ud over fremtidens krav, samtidig med at den opfylder høje niveauer af holdbarhed, som forventet af en premium Bona Traffic-lak. Bona Traffic GO giver dig en enklere måde at opnå topholdbarhed, mens du har din egen sundhed og bæredygtighed i tankerne.

Nyt niveau af enkel og effektiv lak til højtrafikerede gulve

Med sin unikke 2K-teknologi er Bona Traffic GO det perfekte alternativ, når traditionel 1K ikke er effektiv nok. Det muliggøre en hård, professionel holdbarhed, samtidig med at den er nem at bruge. Bona udvikler sine egne polymerer som grundlaget for denne ydeevne.

Dette har givet Bona mulighed for at tilpasse byggestenene i lakken, så de danner et meget holdbart, men alligevel fleksibelt beskyttende lag uden tilsætning af isocyanater. Resultatet er en ny og unik 2K teknologi, hvor hærderen indgår i lakken – en indbygget hærder. 

Brug mindre og spar mere med den nye 2K

Uden behov for at tilføje en ekstra hærder, skal du ikke længere bruge tid på at beregne og blande lakken. Dette giver mulighed for mere fleksibilitet i arbejdsprocessen, samt tidsbesparelse. Det eliminerer også risikoen for, at noget går galt i blandings- og
omrøringsprocessen.

Med mere effektiv brug af ressourcer genererer Bona Traffic GO mindre affald. En 2K lak skal bruges inden for 4 timer efter blanding af hærder og lak, men Bona Traffic GO kan genlukkes og bruges betydeligt længere efter åbning. Derudover er værktøjet nemt at rengøre og kan genbruges flere gange, før det skal udskiftes. 

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Vi skal tale om værdiskabelse

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist.

Hvis du vil have fingrene i de nye produkter, kan de findes i din lokale Scandinova-butik. Hvis du vil høre mere om serien, Indeklimamærket eller have tips til anvendelsen, kan du kontakte en af vores dygtige salgskonsulenter, der står klar til at rådgive dig.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.