Justering af priser og fragtbetingelser

Hos Scandinova har både vi og vores kunder alle super travlt og kæmper hver dag for at tilfredsstille hver vores kunder!

Der er en stor uro hos vores leverandører, der kæmper med stigende fragtpriser, knaphed på råvarer og mangel på komponenter og indholdsstoffer.

Efter et langt år med lockdowns på grund af den globale pandemi har vejen tilbage til normalitet vist sig at være mere udfordrende end forventet. Globale transportstrukturer er ude af balance, og det har været en dramatisk udvikling i forhold til råvareforsyningen de sidste par måneder.

Hos Scandinova er vores højeste prioritet at forsyne vores kunder med deres produkter til tiden og til den rette pris.

Desværre er de ovennævnte omstændigheder, der har indflydelse på hele branchen, ude af vores kontrol. For at være i stand til at levere, er vi for nylig uventet blevet tvunget til at betale dramatisk højere priser på en del af vores varer og transport og har desværre intet andet valg end at passere tilsvarende prisstigninger til vores kunder.

Vi er også nødt til at informere jer om, at dette, afhængigt af den fremtidige udvikling, også potentielt kan betyde forlængede leveringstider og endda påvirke enkelte varers tilgængelighed.

Vi vil gøre vores yderste for at minimere påvirkningen til vores kunder, men har intet andet valg end at justere vores salgspriser fra udvalgte leverandører per 1. maj.

Vær sikker på, vi udforsker alle muligheder for at minimere disse påvirkninger. Og vi lover jer at informere åbent og ærligt om disse ændringer i priserne.

Hos Scandinova vil vi derfor i 2021 løbende justere vores priser, både op og ned, i takt med hvad vi varsles fra vores leverandører. Vi vil gøre det efter behov måske hver 2. – 3. måned og vil løbende informere om ændringer på vores hjemmeside.

 Download PDF

Per 1. maj vil produkter fra nedenstående leverandører reguleres:

Asli gulvklude og svampe: 5-13%

Profile A/S trælister: 17 %

Primo lister: 7,5 %

Forbo Marmoleum Click: 10 %

Forbo projektvinyler: 3 % (Projektvinyler: Step, Sphera, Allura, Eternal, Colorex og Sarlon)

Xpertpro Sildeben stiger med 8 kr. per m2

Bona Slib: 3,5 %

Bona Lak og olie: 7,0 %

Bona Resilient og Sport: 7,0 %

Bona Retail produkter: 8,5 %

Bona Lim: 8,5 %

Bona Belt: 5,5 %

Bona Flexisand: 6,5 %

Bona reservedele: 4,5 %

Øvrige Bona produkter: 3,5 %

Ovenstående gælder både Brutto og Netto priser.

Vi regulerer samtidig vores salgs og leveringsbetingelser,
da vi oplever store prisstigninger på fragt og langgods.
Dette berører dog kun ordrer med køb for mindre end
3.000 kr., hvor fragten fremover vil være 425 kr.

Vi beklager disse omstændigheder og takker for din
forståelse og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

 

Venlig hilsen

Jacob Storm

Administrerende Direktør
Scandinova

 

En revolution rammer Scandinova

En revolution rammer Scandinova

Bona Traffic Go lander d. 1. august 2023 i alle Scandinova-butikker. Bona Traffic Go er PFASfri, isocyanatfri og 3% mindre VOC.

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Vi skal tale om værdiskabelse

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist.

Hvis du vil have fingrene i de nye produkter, kan de findes i din lokale Scandinova-butik. Hvis du vil høre mere om serien, Indeklimamærket eller have tips til anvendelsen, kan du kontakte en af vores dygtige salgskonsulenter, der står klar til at rådgive dig.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.