Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Ventetiden er snart forbi: tirsdag den 30. november åbner vi officielt 500 kvadratmeter på Vallensbækvej 18C i Brøndby, og det bliver med butikschef Marc Langkilde ved roret.

Marc bringer 13 års erfaring fra gulvbranchen med sig, og mange af jer kender Marc fra butikken i Søborg. Nu ser han frem til nye udfordring i nye omgivelser.

- Det bliver en anden hverdag, men jeg glæder mig til endelig at slå dørene op og byde velkommen. Sammen med resten af holdet kommer vi til at opbygge stærke kundekontakter og -relationer fra vores nye gulvcenter, understreger en spændt butikschef.

Strategisk god placering

Som landets største gulvgrossist har Scandinova gulvcentre i hele landet. Nu åbner de nummer to butik på Sjælland, og placeringen er naturligvis nøje valgt, fortæller administrerende direktør Jacob Storm:

- Vi gør en dyd ud af at servicere alle vores kunder. Det betyder også, at vi skal være, hvor de er. Placeringen på Vestegnen er valgt således, at kunder, der kommer vest- og sydfra, og som skal til København eller Amager, kan spare en time hver morgen på at hente deres varer i Brøndby fremfor at skulle køre til butikken på Transformervej.

Eksperter på fugefri gulve

Som noget særligt for den nye butik i Brøndby, vil vi ikke lagerføre belægning som linoleumsruller, vinylruller, tæppefliser og LVT. Fast hver morgen kl. 6.00 kører en lastbil fra Søborg til Brøndby, hvor bestillinger af belægning fra dagen før fragtes til Brøndby. Kunder kan hente bestilte varer fra kl. 6.30 i Brøndby.

- Det er vigtigt at understrege, at vi naturligvis kan skaffe alt, men vi har taget et valg om at lagerføre specifikke varer, ligesom vi har truffet et valg om gerne at ville være eksperter på Polyurethan-gulve og andre fugefri gulve, fortæller Marc Langkilde.

- På selve dagen den 30. november vil vi have masser af skarpe tilbud, som kan bestilles i forvejen og afhentes allerede fra morgenstunden, afslutter Marc Langkilde.

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Vi skal tale om værdiskabelse

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist.

Hvis du vil have fingrene i de nye produkter, kan de findes i din lokale Scandinova-butik. Hvis du vil høre mere om serien, Indeklimamærket eller have tips til anvendelsen, kan du kontakte en af vores dygtige salgskonsulenter, der står klar til at rådgive dig.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.