Ændrede åbningstider i Søborg fredag d. 26. november

Så er det endnu engang blevet tid til at tælle vores lager op!

Fredag d. 26. november trækker vi alle i arbejdstøjet og tæller vores lager op. Det betyder, at vi lukker butikken i Søborg kl. 12.00.

 

Det betyder samtidig, at vi ikke tager imod varebestillinger eller udleverer varer fredag d. 26. november efter kl. 12.00. Du er naturligvis velkommen til at sende en mail til ordre@scandinova.dk, som vi vil besvare, så snart det er muligt. 

Men fortvivl ikke, vi holder åbent som normalt igen fra mandag 29. november, hvor du igen kan få gode råd og sparring om alt til gulvet.  

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Vi skal tale om værdiskabelse

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist.

Husk også, at du altid kan kigge forbi hos dit nærmeste Scandinova grossistcenter eller tage en snak med din lokale konsulent, når du skal bruge materialer og løsninger til bæredygtigt byggeri. Så finder vi sammen den løsning, der bedst matcher kravene i din opgave.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.