Ny dato for GVK-kursus

Du kan stadig nå det!

Nåede du ikke at tilmelde dig Gulvbranchens vådrumskursus for vådrumsansvarlige, som skulle være afholdt d. 8. april? Så kan du ånde lettet op. Kurset er nemlig blevet udskudt til den 2. juni.

På kurset kan du få de nødvendige værktøjer, der gør, at du kan forlænge dit gyldige GVK-vådrumscertifikat. Dermed kan du fortsat byde ind på de mange vådrumsopgaver, der kræver, at man anvender vinylbeklædning.

Har du ikke tilmeldt dig kurset, betyder det, at du stadig har chancen for at tilmelde dig. Alle GVK-medlemmer vil modtage invitationer i deres inbox. 

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Vi skal tale om værdiskabelse

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist.

Husk også, at du altid kan kigge forbi hos dit nærmeste Scandinova grossistcenter eller tage en snak med din lokale konsulent, når du skal bruge materialer og løsninger til bæredygtigt byggeri. Så finder vi sammen den løsning, der bedst matcher kravene i din opgave.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.