Nye priser pr. 1. februar 2021

Generelle prisstigninger på både brutto- og nettopriser

Udvikling i råvarekostpriser, lønudvikling, øgede transportomkostninger og inflation

Vores generelle prisstigning på både brutto- og nettopriser vil grundet udviklingen i råvarekostpriser, lønudvikling, øgede transportomkostninger og inflation andrage mellem 0% og 4% pr. 1. februar 2021.

Der er en del omkostninger forbundet med Corona krisen, som påvirker både vores leverandører og Scandinova - derfor er denne mindre prisregulering en nødvendighed, for at vi fortsat kan fastholde kvaliteten i vores produkter og det forventede serviceniveau.

Vi har forhandlet os til lavere prisstigninger hos en lang række leverandører, så vi kan holde vores omkostninger og dermed prisstigningen på et minimum.

Prisstigningen varierer i de enkelte varegrupper:

 • Linoleum 2,0% - 2,8%
 • Kork 2,0%
 • Vinyl 2,0% - 3,0%
 • Slibeartikler 0,0% - 2,5%
 • Trægulve 2,8% - 4,0%
 • Tæpper 2,8%
 • Fliser 0,0%
 • Lim & Spartelmasse 1,6%
 • Lak, Olie & Gulvpleje 0,0% - 3,0%
 • Maskiner 2,0%
 • Værktøj, reservedele, tøj 2,0% - 3,0%

Der vil på udvalgte produkter være mindre/højere reguleringer grundet individuelle strukturelle prisreguleringer. Vi informerer nærmere om produkter med særlig prisudvikling i løbet af den kommende tid, hvis det bliver aktuelt.

Har du spørgsmål til reguleringen, er du velkommen til at kontakte din daglige kontaktperson fra Scandinova. Vi ser frem til et fortsat positivt samarbejde. 

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Vi skal tale om værdiskabelse

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist.

Husk også, at du altid kan kigge forbi hos dit nærmeste Scandinova grossistcenter eller tage en snak med din lokale konsulent, når du skal bruge materialer og løsninger til bæredygtigt byggeri. Så finder vi sammen den løsning, der bedst matcher kravene i din opgave.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.