Ladestander i Scandinova-butikkerne

Nu kan du lade bilen op, imens du henter materialer til dit næste gulv-projekt

Der er godt nyt til dem, der er hoppet med på den grønne vogn og har valgt et elektrisk køretøj. Scandinova Aalborg har nemlig netop opsat ladestandere uden for forretningen. Dermed kan du optimere din tid ved at få strøm på bilen, mens du handler.

Hvis du er den stolte ejer af en el- eller hybridbil, er det ikke kun den grønne omstilling, du har taget del i. Det er også et skift i hverdagen, der til tider kan kræve lidt ekstra planlægning for at få enderne til at hænge sammen med opgaver, omveje og opladninger.

For at gøre det lidt nemmere for dig har Scandinova Aalborg, Aarhus og Odense nu i samarbejde med Clever opsat ladestandere, så kunderne kan lade bilen op, mens de handler, og medarbejderne kan få strøm på bilen i løbet af arbejdsdagen.

- Vi ser en stigning i antallet af el- og hybridbiler blandt både vores kunder og medarbejdere, og det er jo rigtigt positivt for klimaet. Det vil vi gerne understøtte, og derfor har vi nu opsat nye ladestandere udenfor butikken – så kan man slå to fluer med ét smæk, siger butikschef i Scandinova Aalborg, Henning Kristensen.

 

Nem og bekvemopladning hos Scandinova

De nye ladestandere er en del af de større ambitioner fra Danmarks største gulvgrossist om hele tiden at udfordre sig selv inden for den bæredygtige dagsorden. Det var derfor helt naturligt at indgå et samarbejde med Clever, der står bag landets største ladenetværk.

- Clever er en velkendt leverandør til elbiler, hvor de fleste ejere i forvejen har et login hos dem. Derfor skulle det også gerne være så smertefrit som muligt for vores kunder at benytte de nye ladere, forklarer Henning Kristensen

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Vi skal tale om værdiskabelse

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist.

Hvis du vil have fingrene i de nye produkter, kan de findes i din lokale Scandinova-butik. Hvis du vil høre mere om serien, Indeklimamærket eller have tips til anvendelsen, kan du kontakte en af vores dygtige salgskonsulenter, der står klar til at rådgive dig.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.