Gulvmessen 2023 fejrede det faglige fællesskab

Torsdag d. 25. maj inviterer Danmarks største gulvgrossist, Scandinova, til GULVMESSEN 2023. Branchens årlige højdepunkt byder igen fagfæller på en begivenhedsrig dag med rig mulighed for at møde både kollegaer i branchen og leverandører. I år sætter Scan

Arrangementet bliver traditionen tro holdt hos Scandinova Søborg på Transformervej 10, og i år sættes der fokus på det faglige fællesskab. Scandinova åbner nemlig ikke blot dørene op til en festlig dag for begejstrede gulvhåndværkere fra hele landet. Det er også dagen, hvor Scandinova åbner op for deres helt nye akademi.

- Branchens årlige gulvmesse udgør et solidt samlingspunkt for kompetente fagfolk fra hele landet. Anledningen er derfor en oplagt mulighed for at dyrke det faglige fællesskab og introducerer Scandinova Akademi. Det er gode fysiske rammer, hvor vi kommer til at tilbyde kurser og undervisning, som ingen anden gulvgrossist kan. Kunderne vil opleve et miljø hos os, som giver mulighed for at fremvise vores produkter på den rigtige måde, og de selv kan prøve dem af, fortæller administrerende direktør for Scandinova, Jacob Storm.

Til messen i år er der, som sædvanlig inviteret en række fremtrædende leverandører, der alle vil komme med faglige oplæg, oplysende demonstrationer på akademiområdet og ikke mindst skarpe tilbud.

Faglighed og fællesskab forenes til GULVMESSEN 2023

Under temaet, det faglige fællesskab, vil der også blive sat fokus på det fysiske arbejdsmiljø, der er kendt for at være særligt hårdt og opslidende i gulvbranchen. Der vil således være forskellige sundhedsområder, der både oplyser og demonstrerer for gulvhåndværkerne, hvordan de bedst muligt kan passe på sig selv og deres krop, mens de arbejder.

Det faglige fællesskab handler også om andet udover det fysiske arbejdsmiljø. Det handler også om at pleje sammenholdet på tværs af virksomheder.

- Det er bl.a. noget af det, som den årlige gulvmesse virkelig bidrager med. Der er en helt særlig stemning, når kolleger og samarbejdspartnere fra alle landsdele samles over fadøl og faglighed. I branchen har vi nemlig meget mere til fælles end bare gulve. Vi har et helt unikt sammenhold, siger Jacob Storm. 

GULVMESSEN 2023 bliver vanen tro en begivenhed, der både tilgodeser det festlige og det faglige og med et væld af velsmagende mad og kolde drikke.

- Vi glæder os til at endnu engang at være katalysator for gulvbranchens årlige højdepunkt og forene kolleger og leverandører til en underholdende og lærerig dag, afslutter Jacob Storm.

GULVMESSEN 2023 foregår torsdag den 25. maj kl. 09:00 - 16:00 hos Scandinova Søborg på Transformervej 10.

Vil du vide mere om alt, hvad der skete på gulvmessen 2022?

En revolution rammer Scandinova

En revolution rammer Scandinova

Bona Traffic Go lander d. 1. august 2023 i alle Scandinova-butikker. Bona Traffic Go er PFASfri, isocyanatfri og 3% mindre VOC.

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Vi skal tale om værdiskabelse

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist.

Hvis du vil have fingrene i de nye produkter, kan de findes i din lokale Scandinova-butik. Hvis du vil høre mere om serien, Indeklimamærket eller have tips til anvendelsen, kan du kontakte en af vores dygtige salgskonsulenter, der står klar til at rådgive dig.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.