Vi åbner i Aarhus: Kig forbi og hent skarpe åbningstilbud

I starten af februar slår vi dørene op til vores helt nye lokaler i det centrale Aarhus.

I starten af februar slår vi dørene op til vores helt nye lokaler i det centrale Aarhus. Butikken er udvidet med næsten 500 kvadratmeter, og vi står klar fra tidlig morgen med skarpe tilbud, som er lige til at smutte forbi og hente.

Så er ventetiden forbi: Mandag d. 8. februar åbner vi officielt vore nye og opgraderede grossistcenter, der ligger centralt placeret på Trindsøvej 15 i Aarhus. Butikken omfatter 700 kvadratmeter og er dermed næsten 500 kvadratmeter større end grossistcenteret i Viby.

På selve dagen har vi linet op med masser af skarpe tilbud, som du kan bestille i forvejen og kigge forbi og hente allerede fra morgenstunden, understreger butikschef Morten Vassard:

- Vi har glædet os enormt meget til endelig at slå dørene op og har knoklet siden årsskiftet for at få alt klar til kunderne. Nu er tiden desværre ikke til de store forsamlinger, og vi må derfor fejre åbningen inden for rammerne af de restriktioner, der gælder lige nu.

- Men det ændrer ikke på, at det bliver fantastisk at åbne, og vi glæder os til at servicere alle vores kunder med udgangspunkt i helt nye og forbedrede rammer. Der er masser af byggeaktivitet i regionen både nu og i de kommende år, og vi vil gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at hjælpe gulvfirmaerne bedst muligt, slutter Morten Vassard af.

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Vi skal tale om værdiskabelse

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist.

Husk også, at du altid kan kigge forbi hos dit nærmeste Scandinova grossistcenter eller tage en snak med din lokale konsulent, når du skal bruge materialer og løsninger til bæredygtigt byggeri. Så finder vi sammen den løsning, der bedst matcher kravene i din opgave.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.