Scandinova i Odense får mere plads

Mandag den 11. oktober slår Scandinova Odense dørene op til deres nye butik på i alt 400 kvadratmeter med alt, hvad hjertet kan begære inden for gulve og tilbehør.

- Vi overtog lokalerne i foråret og har knoklet med at få de nye lokaler klar. Vi glæder os til at byde velkommen,” fortæller butikschef Sanne Hermansen Christensen.

Danmarks største gulvgrossist Scandinova har vokseværk. Mandag den 11. oktober 2021 åbner Scandinova officielt deres nye og opgraderede grossistcenter på Cikorievej 22A i Odense. Butikken omfatter 400 nyistandsatte kvadratmeter. Det er dobbelt så meget plads som butikken på Nyborgvej, der lukker onsdag eftermiddag den 6. oktober.

 

Udvidet sortiment 

De seneste måneder har stået i istandsættelsens tegn på Cikorievej 22A.
Den store hal har fået en tiltrængt overhaling. Der er blevet malet, lagt nyt
gulv, isoleret ved ovenlysvinduer, installeret ny port og nye døre overalt.

- Vi har glædet os enormt meget til endelig at slå dørene op og har knoklet
siden foråret for at få alt klar. Vi er ikke 100% i mål, men nu byder vi indenfor,
og så holder vi en åbningsfest, når vi er helt på plads, understreger Sanne
Hermansen Christensen.

- Det bliver fantastisk, og vi glæder os til at servicere alle vores kunder med udgangspunkt i de nye og forbedrede rammer. Vi har bl.a. fået plads til en
større skærebane og så har vi udvidet vores sortiment i slib og værktøj generelt.
Vi vil jo gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at hjælpe gulvfirmaerne bedst muligt, fortæller en glad og spændt butikschef.

I øjenhøjde med kunderne

Kunderne vil ud over Sanne kunne få hjælp af Henning Brøndsholm, der er tidligere gulvlægger. Henning har været tre år hos Scandinova, som, i følge ham selv, er det ideelle sted at arbejde for en tidligere gulvlægger som ham. Henning har ligesom Sanne lagt mange timer i den nye butik og han ser frem til at hjælpe kunder og få en sludder med dem i de nye omgivelser:

- Jeg har altid syntes, at det er både spændende og givtigt at arbejde i gulvbranchen. Man møder en masse gode mennesker. Mit fornemmeste job er at sikre, at gulvfirmaerne får den rette vejledning, så de kan nå trygt i mål med deres arbejde.

Scandinova på Nyborgvej holder lukket torsdag den 7. og 8. oktober, og den nye butik på Cikorievej åbner altså mandag den 11. oktober.

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Vi skal tale om værdiskabelse

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist.

Hvis du vil have fingrene i de nye produkter, kan de findes i din lokale Scandinova-butik. Hvis du vil høre mere om serien, Indeklimamærket eller have tips til anvendelsen, kan du kontakte en af vores dygtige salgskonsulenter, der står klar til at rådgive dig.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.