Scandinova regulerer priser pr. 1. januar 2024

Scandinova regulerer priser pr. 1. januar 2024

Kære kunde,

Markedet er, som vi nok alle har bemærket, meget ustabil og meget påvirket af stigende priser, og især stigende transportpriser. Både inflationen og renten er væsentlig højere, end vi har været vant til. Det påvirker både vores leverandører og Scandinova.

Derfor ser vi os nødsaget til at implementere en generel prisregulering på 3,9 % pr. 1. januar 2024.

Vores prisregulering er en nødvendighed, for at vi fortsat kan fastholde kvaliteten i vores produkter og det forventede serviceniveau.

Produkter der stiger mindre end den generelle prisregulering eller falder i pris:

Der er også begyndt at komme de første prisfald, og vi kan glæde jer med at pensler fra Schuller kommer til at falde med 10%, og Cementbaserede spartelmasser fra Ardex kommer til at falde med 15%.

Vi hæver prisen på vores populære, indeklimacertificerede XpertPro lakker med kun 2% og vi fastholder vores allerede nedsatte XpertPro LVT gulve og fastholder ligeledes priserne på vores XpertPro måtter.

Priserne på Tarkett gulve fastholdes.

90% af vores flisesortiment fastholder priserne, der er dog enkelte fliser, der får en prisregulering.

Har du spørgsmål til reguleringen, er du velkommen til at kontakte din daglige kontaktperson fra Scandinova. 

Vi håber på jeres forståelse og ser frem til et fortsat positivt samarbejde i det nye år.

Vi vil fra Scandinova gerne benytte lejligheden til at ønske dig en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

 

Med venlig hilsen

Scandinova

Jacob Storm

Administrerende Direktør

 

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Vi skal tale om værdiskabelse

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist.

Husk også, at du altid kan kigge forbi hos dit nærmeste Scandinova grossistcenter eller tage en snak med din lokale konsulent, når du skal bruge materialer og løsninger til bæredygtigt byggeri. Så finder vi sammen den løsning, der bedst matcher kravene i din opgave.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.