Musik, modeshow og masser af tilbud til stor grøn fødselsdagsfest

Når Danmarks største gulvgrossist tirsdag den 7. september slår dørene op til første gulvmesse, siden Corona lukkede landet, er det ikke kun branchens årlige højdepunkt, der igen løber af stablen.

Scandinova fylder nemlig 60 år og fejrer dagen ved at rulle den helt store grønne løber ud til et kæmpe udvalg af bæredygtige og miljørigtige løsninger fra de mange leverandører.

Så er nedtællingen i gang til årets helt store begivenhed i gulvbranchen, der finder sted den 7. september på Transformervej 10 i Søborg. Her slår Scandinova igen dørene op til sin traditionsrige og populære gulvmesse, der siden foråret 2020 har været udskudt på grund af Corona.

Samtidig er der i år skruet ekstra op for festlighederne, for Danmarks største gulvgrossist fyldte 60 år i december sidste år. Det sætter naturligvis også sit præg på gulvmessen, fortæller adm. direktør Jacob Storm:

- Vi ruller den grønne løber ud og fejrer dagen med masser af festlige indslag og et stort udvalg med særligt fokus på de bæredygtige og miljørigtige løsninger fra vores leverandører. Overskriften er grøn fødselsdag med fejring af seks årtiers arbejde for at hjælpe gulvfirmaerne med løsninger, rådgivning og service, der gør deres hverdag nemmere.

Hele branchen fra hele landet kan endelig samles til fest

De hundredvis af håndværkere, der ventes at kigge forbi gulvmessen den 7. september, kommer fra hele landet, da Scandinova kører med busser fra afdelingerne i både Jylland og på Fyn. De vil blandt andet kunne se frem til at opleve live musik og modeshow med håndværkertøj ud over de mange grønne tilbud, som leverandørerne står klar med.

Dagens vært er Amin Jensen, og han vil desuden stå for både messeauktion og lotteri med præmier til de heldige vindere, ligesom håndværkerne kan prøve kræfter med roulette og en række andre spil og aktiviteter.

Traditionen tro vil der også være mulighed for at få givet frisuren et løft hos frisørerne, der står klar med kam, saks og trimmer hele dagen.

Endelig bliver der fyret op for grillen, hvor håndværkerne bliver budt på klassikere som helstegt pattegris og gourmetpølser ledsaget af både fadøl, sodavand og vinsmagning. 

- Det er første gang, siden Corona kom til landet, at vi igen kan slå dørene op og samle hele branchen til en festlig dag, fortæller Jacob Storm og understreger, at alle hos Scandinova glæder sig utroligt meget til at byde håndværkerne indenfor: 

- Selv om branchen generelt har klaret sig godt igennem det sidste år, har vi alle savnet at kunne mødes i samlet flok. Der er derfor en masse gode grunde til, at forventningerne i år nok er lidt højere både hos os selv og ude i gulvfirmaerne, understreger Jacob Storm til slut.

Vil du vide mere om alt, hvad der skete på gulvmessen?

En revolution rammer Scandinova

En revolution rammer Scandinova

Bona Traffic Go lander d. 1. august 2023 i alle Scandinova-butikker. Bona Traffic Go er PFASfri, isocyanatfri og 3% mindre VOC.

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Vi skal tale om værdiskabelse

Vi skal tale om værdiskabelse

Jacob Storm tiltrådte 1. juli som ny CEO i Scandinova. Her fortæller han om sine første 100 dage i spidsen for Danmarks største gulvgrossist.

Hvis du vil have fingrene i de nye produkter, kan de findes i din lokale Scandinova-butik. Hvis du vil høre mere om serien, Indeklimamærket eller have tips til anvendelsen, kan du kontakte en af vores dygtige salgskonsulenter, der står klar til at rådgive dig.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.