We have found 0 results for:


0 ud af 0 resultater

Sundhedssektoren

Bona systemet er særdeles velegnet til sundhedssektoren, herunder hospitaler, plejehjem, tandlæger og andre klinikker. I disse miljøer er det særligt vigtigt, at hygiejneniveauet er i top, samtidig med at rengøringsstandarden er hurtig og nemt at vedligeholde.

Etableringstiden for gulvfornyelse med Bona er meget lav, hvilket sikrer minimale driftsforstyrrelser. Operationsstuer, sengeafsnit og andre vigtige kliniske rum kan derfor hurtigt tages i brug igen, så både personale, beboere og patienter ikke bliver forstyrret i deres daglige rutiner. 

Bonas elastiske system giver gulvet en ensartet overflade, der virker forseglende og multiresistent over for bakterier. Samtidig er systemet resistent over for skrappe rengøringsmidler, som netop bliver anvendt i sundhedsmiljøer.

 

Skoler og daginstitutioner

Hver dag sker der en masse aktivitet i de danske daginstitutioner. Masser af børn løber og leger hele dagen, hvilket stiller krav om gulve med en meget høj slidstyrke. Med Bona sikres gulvet en eminent slidstyrke, som samtidig understøttes af vores garantier. 

Økonomi og budgetter spiller altid en væsentlig rolle i daginstitutionerne. Disse vilkår imødekommer Bona, for du opnår en besparelse på 40% ved at vælge en Bona løsning frem for at udskifte hele gulvet

 

Sportsgulve

Gulve i sportshaller er udsat for en stor mængde trafik, der både indebærer løb, bump og hop med stor slagkraft. Derfor er det særligt vigtigt med et solidt gulv, der kan stå imod den høje grad af belastning. Derudover er det essentielt for mange sportsbaner at have tydelige opstregninger og afmærkninger, der bidrager til at indramme spillets regler og rammer.

Bona tilbyder netop de to ting - slidstærke og modstandsdygtige gulve og kreative designmuligheder, der gør spillet levende.

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.