New column

test

New column

En revolution rammer Scandinova

En revolution rammer Scandinova

Bona Traffic Go lander d. 1. august 2023 i alle Scandinova-butikker. Bona Traffic Go er PFASfri, isocyanatfri og 3% mindre VOC.

Vi indtager Vestegnen

Vi indtager Vestegnen

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når vi den 30. november åbner vores anden butik på Sjælland.

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova i Odense får mere plads

Scandinova arbejder for at gøre din hverdag nemmere. Derfor lancerer vi nu en ny og effektiv produktserie, der lever op til en række miljøcertificeringer ‒ herunder Dansk Indeklima Mærkning.

Trægulve i højden

Trægulve i højden

Det Odense-baserede gulvfirma Lumby-Gulve vandt sidste år gulventreprisen på intet mindre end 23.000 kvadratmeter plankegulve til Pasteurs Tårn i Carlsberg Byen. Projektet er nu godt undervejs, og Lumby-Gulve er rykket op i højden

Test

2015

Scandinova udvider med et helt nyt Gulvcenter i Odense på adressen: Nyborgvej 354, 5220 Odense SØ og er nu "Os med hele pakken - som dækker hele landet!".

2014

Gulvcenter Aalborg flytter til helt nye lokaler på adressen: Blytækkervej 16, 9000 Aalborg hvor der indrettes et nyt flot Gulvcenter.

2007

Forretningsområdet der dækker byggevareartikler ligges over i et nyt selskab ved navn Profile A/S og fremtidens Scandinova ser dagens lys med fuld fokus på gulvprodukter. Samme år opkøbes konkurrenten Carl P Aalborg som ligeledes er en specialiseret gulvgrossist med mange synergier til Scandinova

e4st test

test

test

test

test test test

test

test

test

Ved at klikke “Acceptér alle” gives der tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing.